Baita fahatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Refin Ceramiche
PDF letöltés

Refin Ceramiche Baita fahatású kőporcelán /gres burkolat kollekciója az alpesi bájat idézi.

A Baita kőporcelán burkolatot úgy tervezték, hogy tisztelegjen a hagyományos faházak, az alpesi területek otthonaira jellemző, fából készült falú és padlójú szobák előtt, amelyekben a mindennapi családi élet zajlik. Ezekre a hagyományos helyiségekre, amelyek ma is fontos szerepet játszanak a hegyvidéki otthonokban és üzlethelyiségekben, utalnak a kerámiakollekció jellegzetes, fához hasonló, egymásba fonódó mintái.

A Baita különleges jellemzője a színváltozatok, amelyek mindegyike a vörösfenyőfa életciklusának egy-egy szakaszát idézi, amely az évek során az öregedés és a fény hatására változik.

A Baita kőporcelán burkolat színválasztéka a frissen vágott törzsre emlékeztető árnyalatokat (Fresh), a természetes környezetben használt fát (Natural) és az esszenciák árnyalatait tartalmazza, amelyeket a közvetlen napfénynek kitéve (Sun) vagy árnyékos helyeken alkalmazva (Shade) vesznek fel.

Méretek: 9mm :60×60 cm

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!