Be_Look moduláris kanapé

Gyártó: i 4 MARIANI
  • Anyag: szövet, vagy bőr kárpit, választás szerint
  • Méret: Összeállítás méretei a pdf-ben
  • Szín: Anyagminta alapján választható
  • Kategória: Kanapék
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

A BE_LOOK moduláris kanapét Mauro Lipparini tervezte az i4Mariani számára 2003-ban. A kanapé moder, letisztult design, minden igénynek megfelelően alakítható a rengeteg modulból.

Költészet, precizitás, finomság, harmónia, kényelem. A klasszikus kifinomultság érzete, a tervezés metsző megközelítése, a vonal és a térfogat geometriai pontossága, amelyek együttesen a befogadás és a könnyedség auráját teremtik meg: ezek a Look kollekció motívumai. Az Add_Look és a Be_Look két különböző kanapérendszer, amelyekben jelentős közös elemek vannak: szelíd formák és nagyvonalú arányok, amelyeket egy kényelmes fekvő háttámla keretez. Egy másik közös elem: a részletekre való nagyfokú figyelem – precíz szabás, mint egy egyedi szabású ruhadarabé.

A Be_Look egyértelműen a fizikai kényelem iránti elkötelezettségről tanúskodik, amit a kanapé testének bőséges térfogata is példáz. Rendkívül rugalmas, moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy a rendszer a legkülönbözőbb konfigurációkban tagolható legyen, megkönnyítve a tökéletes megoldást bármely tér egyedi igényeinek kielégítésére.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!