Belt kompakt napozóágy

Gyártó: Varaschin

Belt kollekció:

Dohányzóasztalok, fotelek, puffok és kanapék, napozóágy teljes modularitással, okoumè fából készült szuper konstrukcióval, kültéri szövet kárpitozással és kültéri használatra szánt Dryfeel habbal: a BELT kollekcióból semmi sem hiányzik, beleértve az eredeti eleganciát, kifejezetten puha ülőfelületet, és a lekerekített finom formákat.

A Varaschin Belt kompakt napozóágya rendkívül sokoldalú bútordarab a szabadban, amelyet egyedileg vagy a kollekció többi moduljával kombinálva terveztek. Puha párnázása rendkívül ellenálló szövetekkel van kárpitozva. Minimális, ívelt vonalakból és nélkülözhetetlen formákból álló kialakításával a Belt kompakt napozóágy a legváltozatosabb megjelenést biztosítja, köszönhetően a kárpitozáshoz rendelkezésre álló széles szövetválasztéknak.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!