Big Round kerek bővíthető étkezőasztal

Gyártó: Ozzio Italia
PDF letöltés

Ozzio Big Round kerek bővíthető étkezőasztal

A 4×4 bővíthető étkezőasztal-család részét képező Big Round étkezőasztalt Marco Pozzoli és Andrea Lucatello tervezte az olasz Ozzio márka számára, amely büszke arra, hogy egyedi, átalakítható bútorokat kínál.

A hosszában és szélességében egyaránt meghosszabbítható, szabadalmaztatott nyitómechanizmusa szilárdan tartott illesztések tökéletes átfedéséből áll. Az alap kifinomult geometrikus kialakítása erőt és személyiséget kölcsönöz a terméknek.

A természetes, régi tölgyfa kivitelben kiválasztott asztal különlegessége a központi intarziakialakítás, amely csak akkor válik láthatóvá, ha az asztal teljesen nyitva van.

Ez a hihetetlenül praktikus kerek étkezőasztal 6 fő kényelmes ülőhelyet biztosít, ha nincs kihúzva, azonban kétszer is kihúzható, először nyolc fő befogadására, majd teljesen kihúzva akár 10 fő befogadására is alkalmas.

Itt látható a fő képeken sötétszürke, ősi tölgyfa asztallappal és bronzszínű talapzattal. A tölgyfa számos más kivitelben is választható. A fém alap matt grafit vagy bronzszínűre lakkozott.

 

Az asztal a kis méretből két nagyobb méretre is bővíthető.  Az alap 130cm átmérőről 130×165 cm méretre, majd 165 cm átmérőjű méretre növelhető.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!