Big Table – bővíthető étkezőasztal

Gyártó: Bonaldo
  • Méret: Lásd lent a pdf file-t
  • Szín: Anyagminta alapján
  • Felület: Különböző felületekkel és különböző anyagokkal rendelhető, pontos információkért keresse kollégánkat
  • Kategória: Étkezőasztalok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

Bonaldo Big Table – bővíthető étkezőasztal.

Egyszerűen meghosszabbítható egy eredetileg 2 méteres BIG Table 2,5 méterre vagy akár 3 méterre, attól függően hány vendég jön:-). Gyönyörűsége, egyedi designja a praktikummal együtt ellenállhatatlanná teszi.

A Big Table bővíthető étkezőasztal esetében a lábak designjának köszönhetően az egész asztal egy egyensúlyi játékra hasonlít, melyben a lábak egy optikai utat képviselnek, amely az egyik elemtől a másikig vezet, egyik színből a másikba. A láb dőlésszöge dinamizmust sugall, az asztal linearitása nagyobb vizuális stabilitást eredményez.
A Big Table lábai lézer-vágott acélból készülnek, különböző színkombinációkban, festett matt színei: bordó, “versenyző” zöld, sárgaréz, királykék, korall vörös, narancs, zöld, lila, púderrózsaszín, barna, galamb-szürke, bársonyvirág, vagy teljesen antracit szürke, fehér, bordó, szürke, barna, corten vagy réz-bronz kivitelben.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!