Big Table fix étkezőasztal

Gyártó: Bonaldo
PDF letöltés

Bonaldo Big Table – fix méretű étkezőasztal.

A Bonaldo Big Table nagyszerű egyedi design-jával az étkezőnk meghatározó eleme lesz.  

Gyönyörűsége, egyedi designja ellenállhatatlanná teszi.

A Big Table étkezőasztal esetében a lábak designjának köszönhetően az egész asztal egy egyensúlyi játékra hasonlít, melyben a lábak egy optikai utat képviselnek, amely az egyik elemtől a másikig vezet, egyik színből a másikba. A láb dőlésszöge dinamizmust sugall, az asztal linearitása nagyobb vizuális stabilitást eredményez.
A Big Table lábai lézer-vágott acélból készülnek, különböző színkombinációkban, festett matt színei: bordó, “versenyző” zöld, sárgaréz, királykék, korall vörös, narancs, zöld, lila, púderrózsaszín, barna, galamb-szürke, bársonyvirág, vagy teljesen antracit szürke, fehér, bordó, szürke, barna, corten vagy réz-bronz kivitelben.

A Big Table étkezőasztal kérhető fa, üveg vagy kerámia asztallappal. A lábak színe is választható. Az étkezőasztal 11 féle méretben / kivitelben kapható.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!