Blair ágyazható kanapé

Gyártó: Felis
PDF letöltés

Felis Blair nyitható, ágyazható kanapé. A Blair modern kanapé vidám hangulatot kölcsönöz minden szobának. Blair a kartámaszokat puha henger alakú párnáként értelmezi. A Blair minimalista kialakítása, amelyet a kerek párnák megpuhítanak, ideális kisebb méretű helyiségekben, amikor mégis egy kis eredetiségre vágyunk.

 

Kis helyen is elfér, a kényelmet pedig a magasabb, dönthető fejtámasz még jobban növeli.   A Blair modern kinyitható kanapé ággyá nyitva teljes értékű, kényelmes alvási lehetőséget biztosít, chaise-long-gal kiegészítve akár 3 ember számára is. A Blair ággyá alakítható kanapé 5 féle méretben választható, 1 vagy mindkét oldali kartámlával, valamint chaise-long kivitelben is, mely tárolórésszel (ágyneműtartóval) is rendelkezik. Szövet kárpittal rendelhető.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!