Bora Balanza design fotel

  • Anyag: bőr, vagy szövet kárpit
  • Méret: 90x88x80cm, vagy 90x88x90 cm
  • Szín: anyagminta alapján
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
Leolux Bora Balanza design fotel.

Axel Enthoven tervezte a fotelt a Leolux számára, a Bora Balanza egyensúlyt kínál, egyben egy egyedi dizájnnal. Karcsú vázzal, elegáns alumínium lábakkal és modern méretekkel – a foteltől a 3,5 üléses kanapéig. Kényelmes, puha karpárnákkal, amelyek támaszt nyújtanak a karnak vagy fejnek, szilárd üléssel és párnázott háttámlával, a páratlan kényelem érdekében. Teljesen tökéletes.

Azok, akik tudják, azonnal felismerik, hogy a Bora Balanza inspirációja az 1980-as évek sikeres Bora sorozatából származik. A kényelem és a rejtett szépség alapvető tulajdonságait Enthoven ehhez a korhoz igazította. Az eredmény egy olyan kanapé és fotel sorozat lett, amely emlékeztethet minket a Leolux „klasszikusára”, de mégis saját jellemvonásokat kínál. Kényelmes és szép, teljesen egyensúlyban van.

Jellemzők:

Kapható fotelként (88 cm), 2 üléses (158 cm), 2,5 személyes (183 cm), 3 személyes (208 cm), 3,5 személyes (233 cm) kanapéként és lábtartóként is. A kanapék és a fotelek alacsony vagy magas háttal is kaphatók.
A hát hátsó oldalán díszes pontvarrások találhatók. A magas hátsó résznek az elülső részén található díszítő varrat ad mélységet.
Az alumínium lábak lakkozva is kaphatók.
Minden kanapén ülő- és hátpárna van, mindegyiknek egyetlen középső varrása van.
Kényelmi lehetőségek: ülési magasság + 2 cm vagy -2 cm, ülési mélység -2 cm.
Párnák: „Standard” vagy „Firm”.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!