Boulevard étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia
PDF letöltés

A Cattelan Italia 2022-es étkezőasztal modellje, a Boulevard étkezőasztal Archirivolto tervezésében készült.

A Boulevard egy lefegyverző egyszerűségű design étkezőasztal. Könnyedén és kortárs bájjal illeszkedik a lakókörnyezetbe.

Közelebbről megnézve azonban azonnal feltűnik a részletek gazdagsága és az aprólékos kivitelezés. A lábak függőleges üreggel rendelkeznek, amelyet a különböző intenzív vagy világos árnyalatok közül választott kifinomult lakkozott felületek fokoznak.

Ugyanez a kivitel keretezi az üvegből vagy kerámiából készült asztallapot is. A Boulevard és a Boulevard Argile modellek üveglappal is kaphatók, az első festett, a második agyaggal spatulált. A harmadik modell elegáns kerámia asztallappal egészíti ki a családot: Boulevard Keramik. A társasági élet elősegítése érdekében mindegyik Drive, tehát kihúzható változatban is kapható.

Asztal titán (GFM11), bronz (GFM18) vagy gyöngyház (GFM70) dombornyomott lakkozott alumíniumból készült talapzattal. Lapja extra átlátszó, matt , edzett üvegből, Corda vagy Visone színűre festve.

A Boulevard étkezőasztal a következő méretekben választható:

160x160x75h
160x90x75h
180x90x75h
200x100x75h
240x120x75h

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!