Butterfly Keramik étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia
PDF letöltés

Az olasz Cattelan Italia 2020-as étkezőasztal újdonsága a Butterfly kerámia étkezőasztal. A lábszerkezet tökéletes másolata a pillangónak, anyaga: titán (GFM11) vagy bronz (GFM18) dombornyomott lakkozott acél, csiszolt bronz vagy szálcsiszolt szürke lakkozott acél. Asztallap kerámia Marmi Alabastro (KM02), Ardesia (KM04), matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08), fényes Sahara Noir (KM09), Emperador (KM10) ), Makalu (KM11), Breccia (KM12) vagy Arenal (KM13).

4 féle verzió: két méret: méretenként szögletes vagy lekerekített sarokkal.

A Cattelan Italia-nál a szépség a funkció felett áll, azonban a funkciónak is nagy figyelmet szentelnek. Szenvedély jellemzi őket az egyes projektek és bútordarabok, az új ötletek és a nyersanyagok iránt.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!