Colibri függesztett lámpa

Gyártó: Martinelli Luce
PDF letöltés

A Martinelli Luce Colibri függesztett lámpacsalád rendkívül karcsú, könnyű, a levegőben lebegő, többféle formát képes létrehozni.

Egy olyan lámpacsalád, amely éppoly sokoldalú, mint amilyen eklektikus.

Engedjen szabad utat kreativitásának, és próbáljon ki valami újat az őt alkotó különböző elemek moduláris felépítésének és kompakt méretének köszönhetően. A levegő lesz a következő erdeje, a fénysugarak pedig a repülési iránya.
A rendszer az illesztések gömbölyű felületén fejlődik, amelyek a különböző modulok összekapcsolásával lehetővé teszik a levegőben lebegő háromdimenziós hatások elérését.

Az összekapcsolás egy mágnes segítségével történik, amelynek köszönhetően a különböző elemek nagyon könnyedén és a gömb minden szögét kihasználva kapcsolódnak össze. Az eredmény egy könnyű és harmonikus szerkezet, amely szögkorlátozás nélkül oszlik el a térben.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!