Deck fahatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Refin Ceramiche
PDF letöltés

A Refin Ceramiche Deck fahatású kőporcelán burkolata.
Közép-európai vonzerő a Deck számára, egy finoman klasszikus megjelenésű tölgyfa. A rendelkezésre álló színválaszték és az enyhén érdes felületi textúra teszi ezeket a két méretben (25×150 és 22,5×90) kapható hosszú csíkokat egyszerű, lineáris, a természetes hangulathoz illő, kortárs választássá.
A Deck egy faszemcsés kőporcelán burkolat.

A Deck hat, főként meleg árnyalatban kapható, a világosabb, egyértelműen észak-európai hangulatú Dawntól és Flare-től a Day és Bright köztes árnyalatain át a sötétebb Dusk és Blaze árnyalataiig; a minták is követik ezt a fokozatos változást, a szín sötétedésével egyre markánsabbá válnak, és különböző árnyalatokkal gazdagodnak a többé-kevésbé egyenletes hatás érdekében.

A rendelkezésre álló árnyalatokban és mintákban megmutatkozó finom vonzerejének köszönhetően a Deck egyaránt alkalmas lakásokba és üzlethelyiségekbe, ahol változatos környezetben is segít ritka szépségű természetes hatást kelteni.

Méret: 9mm: 25×150 cm, 22.5×90 cm

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!