Efron ágyazható kanapé

Gyártó: Felis
PDF letöltés

Felis Efron kinyitható ággyá alakítható kanapé. A kényelmes kanapé nélkülözhetetlen elem azok számára, akik maximalizálni akarják az otthoni kikapcsolódást. Az Efron nyitható kanapé az ülőpárna alatt egy rekeszt rejt magában takarók, lepedők és további párnák tárolására. Az Efron ágyazható kanapét két különböző méretű kartámlával lehet rendelni, 18 cm széles kartámlával, amely ideális kis terekbe, helytakarékos megoldásként, vagy 28 cm széles kartámasszal, amellyel az ücsörgés, pihenés is kényelmesebb. Ággyá nyitva teljes értékű, kényelmes alvási lehetőséget biztosít, akár 3 ember számára is. Ágyneműtartóval is.

Az Efron ággyá alakítható kanapé 5 féle méretben választható, 1 vagy mindkét oldali kartámlával, valamint chaise-long kivitelben is. Az Efron nyitható kanapé szövet kárpittal rendelhető.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!