Emotion Up Tecno nyíló ajtós gardrób

Gyártó: Dall'Agnese
PDF letöltés

A DallAgnese Emotion Up gardrób családjának nyíló ajtós tagjai közül a Tecno változat. A szekrény kifinomult kialakítását a diszkrét, süllyesztett fogantyú fokozza. Az ajtó üvegből is kapható, ami fényes felületet kölcsönöz az ajtónak. Az aszimmetrikus ajtó érdekessé teszi a hosszú szekrényfalat, kiemelve a különböző kivitelű, például lakkozott tölgyfával kevert lakkozott választását. Külső fiókos egységekkel, forgatható TV-panellel és polcokkal felszerelt hátsó rekesszel is rendelhető.

A szekrény belseje fiókokkal, polcokkal, raszterekkel, cipőtartókkal és egyéb kiegészítőkkel szerelhető fel.

Moduláris és jól felszerelt, testre szabott vonalakkal, valamint a lakkoktól kezdve a fák meleg árnyalatain át a belső szerelvények kifinomult anyagaiig a kivitelezés széles választékával az új Emotion up rendszer a moduláris és esztétikai szempontból a lehető legsokoldalúbb kialakítású. Összeilleszthető rendszerével különböző ajtótípusokat tehetünk össze, az egylapos ajtótól az összeilleszthető ajtóig, hogy az anyagok és színek látványos játékát hozza létre.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!