Ergon Tr3nd majolika hatású kőporcelán / mázas gres

Gyártó: Emilceramica, Ergon

Tr3nd

Ahol a stílusok találkoznak

A sokoldalú kerámia / kőporcelán megoldás, amely ötvözi a beton, a fa és a majolika hatásait.
Az Emilgroup Ergon Tr3nd kőporcelán kollekciójában.
Beton, fa és majolika. Az EmilCeramica Ergon  brandje alatt gyártott Tr3end kőporcelán kollekció a legigényesebb harmonikus belső terek kialakítására tökéletes megoldás, a beton, fa és majolika kombinációjával. Minimalista, letisztult sorozat, ahol a beton elegáns matt felülete és a természetes fa melegsége találkozik a majolika fényével és tapintható gazdagságával. Végtelen kombinációs lehetőség és sokoldalúság. A Tr3nd by Ergon egy nagyon sokoldalú kerámia megoldás, amely rendkívüli kombinációkra ad lehetőséget, teret ad a fantáziánknak, és trend-meghatározó kombinációkat alkothatunk, ideálisak mind a nagy felületű, mind a kisebb belső terek tervezéséhez, egyedi stílusban.

A Tr3nd  rendkívüli kombinációkra ad lehetőséget a 8 árnyalatú, 4 meleg és 4 hideg árnyalatú választéknak köszönhetően. Színek: fekete, barna, szürke, elefántcsont, homok, füst, világosbarna, fehér

Klasszikus megjelenés új, modern köntösben: majolika burkolattal.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!