FAP Summer kőporcelán falburkolat

Gyártó: FAP Ceramiche
PDF letöltés

A Summer a FAP Ceramiche új kőporcelán burkolat kollekciója, amely magában foglal padlóburkolatot és falburkolatot egyaránt.

A magával ragadó természetes tónusok egymásutánja egy sima, friss, pihentető egészet hoz létre, tökéletes padló és fal kombinációkat tudunk létrehozni a fali és padlóburkolatok ízléses összeválogatásával. A két technológiában, a falicsempe és a padlólap (Gres Porcellanato) technológiában létrehozott Summer egy gazdag kifejezőerejű burkolat, amely képes a lakó- és közületi enteriőrök szépségét is kihangsúlyozni, arra összpontosítva, hogy a terekbe az egyszerű elegancia eredeti érintését hozza.

A Summer egy kőporcelánból készült falburkolat.

A Summer falicsempék természetes megjelenése ikonikus vonzerőt kölcsönöz a falnak.  Puha, selymes tapintású és gazdag anyagok, a földkerámia természetes színeivel.

A FAP Ceramiche eredeti megközelítéssel fedezi fel a 3D univerzumot, és feltűnően tapintható, anyagi felületeket kínál a kortárs megjelenéstől a hagyományosabb, tekintélyesebb stílusokig, amelyek a 3D dekoratív falpanelek modern, kifejező erejének köszönhetően új, friss vonzerőt kapnak.

A Summer falburkolat színei: Terracotta, Brezza, Sabbia (meleg árnyalatok) , Vento és Sale árnyalatok hűvösebb hatást keltenek, Mare, a zöld Oliva és a csábító Ombra. Az alapszíneken belül választhatunk 2 féle mozaikot és 3D mintát is.

Méretek: Matt:  30,5 x91,5 cm,  Mozaik: 30,5 x 30,5 cm

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!