Fapnest oak_out kültéri fahatású kőporcelán burkolat

Gyártó: FAP Ceramiche
PDF letöltés

A FAPNEST, a fa hatású porcelán padlólapok új kollekciója, amely a természet egyediségéből merít ihletet, a fa meleg, hangulatos árnyalatait tárja fel 5 matt felületkezeléssel, kiegyensúlyozott színválasztékban. Természetes, tölgy, juhar és barna, valamint az ezüst festői árnyalata, egy személyiséggel teli árnyalat, amely gazdag, otthonos jelleget kölcsönöz bármely helyiségnek.

FAPNEST KÜLTÉRRE

Legjobb anyag kültérre a kőporcelán burkolat. Csúszásmentes, robusztus és nagy teljesítményű, képes ellenállni az ütéseknek, a hirtelen hőmérséklet változásoknak és a nagy gyalogosforgalomnak anélkül, hogy elveszítené természetes szépségét. A kültéri kőporcelán burkolatok tartós padlóburkolatok, amelyek ideálisak otthonok, bárok, éttermek és üzletek számára, a minimál stílustól a városi sikkig terjedő stílusban.
A kőporcelán, gres, kerámia kültéri padlóburkolatok széles választéka: fahatású, kőhatású, betonhatású, márványhatású, kerámia burkolatok, széles szín és méretválasztékban.

FAPNEST OUT_OAK

Tölgyhatású kőporcelán burkolat kültéri felhasználásra.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!