Flar medium asztali lámpa és állólámpa

PDF letöltés

A Lodes  Flar asztali és állólámpa elnevezées a francia „flamboiement”, azaz a lángolás vagy a fényrobbanás képzetét kelti. A Flar egyszerűségében is rendkívül hatásos állólámpa és asztali lámpa, amely nem marad észrevétlen.

A hagyományos viharlámpák által inspirált Flar asztali és állólámpában üvegcsövek védik a lángot, a Flar egy LED izzólámpát körülvevő, gömbölyded üvegárnyékkal rendelkezik, amely felnagyítja a fényforrást és nagyon lágy fényt szór, amelyet a színezett üveg megszűr, szinte mint egy kortárs gyertya.

A Flar asztali lámpa egy acél talapzatból áll, amely virágszerűen nyílik, és egy formázott, fújt üvegből készült árnyékolóhoz vezet. A precíz 3D lézervágott alap és a fúvott üvegbúra egyedisége közötti kontraszt fokozza a lámpa személyiségét.

A Flar lámpa két méretben kapható: Large, 62,5 cm magas, és Medium, 47 cm-es. A 3D lézervágott acél alap Terra és Champagne kivitelben kapható, míg a fújt üveg diffúzor két színben, Honey és Turquoise színben kapható. A tápkábel fekete színű, fényerőszabályzóval ellátott.

A Flar kollekció különböző felhasználási módokhoz illik, például alacsony konzolasztalon vagy kanapé mellett. A két méret együttesen lehetőséget kínál a méretaránnyal való játékra, hogy egyedi kompozíciót hozzunk létre.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!