Hubble Bubble függesztett lámpa

Gyártó: MOOOI
PDF letöltés

Moooi Hubble Bubble függesztett lámpája gyermekkorunk szappanbuborékait idézi vissza. Az üveggömböket egy kör alakú fémkeretre ragasztják, így jönn létre a „Hubble Bubble” fény, amelyet a Marcel Wanders stúdió tervezett a Moooi  számára.

A gömböket, hasonlóan a buborékokhoz, kézzel fújják, és irizáló, olajszerű vagy finomabb jégkristályos formában készülnek.

A lámpa egy kisebb változatban, hét izzóval, és egy nagyobb változatban, 11 izzóval készül, amelyeket különböző szögekben lehet kombinálni és felfüggeszteni.

Annak érdekében, hogy a lámpa egyedi „rendezetlensége” megmaradhasson, az áramforrás biztosításához egy Electrosandwich nevű technológiát használnak, mely a vezetőképes anyag fénykeretbe történő beépítésével kiküszöböli az egyes LED-ek vezetékének szükségességét.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!