IVY függesztett lámpa

PDF letöltés

A Lodes  IVY egy minimalista, geometrikus függesztett lámpa, amely egy kábelen lógó gyűrűből áll, amely egy méretre gyártott LED-modulnak ad áramot.

A tervezést a gyűrűk, különösen a jegygyűrűk is inspirálták, mint nyakláncokon lévő függők. Ez a motívum a gyűrűnek a dupla kábelen való elhelyezkedésére is átültethető, megerősítve azt, mint egyszerű, mégis értékes tárgyat, ami a forma tökéletességét teszi értékké.

Az IVY I egyetlen függőlámpa, amelynek egyetlen kábele hordozza a gyűrűt, és amely önmagában vagy kompozícióban is használható.

SZÍN: A kábel fekete színű, míg az öntött cinkötvözetből készült gyűrű háromféle kivitelben kapható: matt fekete, matt pezsgő és terra.

Az IVY egy hosszúkás és keskeny nyíláson keresztül szórja lefelé a fényt, amelyet úgy terveztek meg, hogy egyenletes, lekerekített fénysugarat terjesszen a metakrilát diffúzoron keresztül.

Két féle rögzítési megoldás választható:

  • IVY I egyetlen függőlámpa, amelynél egyetlen kábel tartja a gyűrűt, és amely önmagában vagy a Lodes Cluster  kompozíciójában is használható.
  • IVY V ezzel szemben új függesztési megoldás. Az IVY V dupla kábellel rendelkezik, amely V alakot formál azáltal, hogy a kábelt a mennyezeten lévő áramforrástól a felhasználó által választott helyre akasztja. Az IVY V egy új „canopy”-t használ, mely egy központi lyukkal ellátott alapból áll, amelyről akár 6 vagy 12 kábel is lelóghat. Többféle V alakzatot hozhatunk létre, a „canopy”-tól kiindulva és a kábelt a helyiségben tetszőlegesen elhelyezve, egy kis fekete fémelemmel a mennyezethez rögzítve.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!