Jim ágyazható kanapé

Gyártó: Felis
PDF letöltés

Felis Jim nyitható, ággyá alakítható kanapéval minden egyszerű: moduláris, levehető huzatokkal és tárolóval rendelkezik. Jim a részletekre és a funkcionális, hangulatos eleganciára figyel. És még hab s tortán, a kényelem maximalizálását tekintve:  fejtámla 15 állítható pozícióval a teljes kikapcsolódásért.

Jim kis helyen is elfér, a kényelmet pedig a magasabb, dönthető fejtámasz még jobban növeli.   A Jim modern kinyitható kanapé ággyá nyitva teljes értékű, kényelmes alvási lehetőséget biztosít, chaise-long-gal kiegészítve akár 3 ember számára is. A Jim ággyá alakítható kanapé 5 féle méretben választható, 1 vagy mindkét oldali kartámlával, valamint chaise-long kivitelben is, mely tárolórésszel (ágyneműtartóval) is rendelkezik. Szövet kárpittal rendelhető.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!