Katana függesztett lámpa

Gyártó: Cattelan Italia

A Cattelan Italia Katana lámpája egy modern függesztett lámpa, amely Giorgio Cattelan tervei alapján készült. Egyedi formája ellenére finom és minimális dekoráció.

Tökéletes egy excentrikus és kortárs nappali kiegészítésére. Egyszerűségével és modularitásával ez a modern design függesztett lámpa számos kompozíciót eredményez, kifejezve személyes stílusát.

Két változatban készül: A második ugyanolyan hosszú, de nagyobb, ahogy a neve is mutatja: Magnum. Mindkét változat UP és DOWN változatra oszlik, attól függően, hogy az ív milyen irányba néz. Ami ezt a modern lámpát rendkívül személyre szabhatóvá teszi, az az a lehetőség, hogy az összes elérhető változatot egyetlen modern csillárba kombinálva összeállíthatók az elrendezések.

Mennyezeti lámpa titán (GFM11) dombornyomott lakkozott acélvázzal. Mennyezeti lámpatest titán (GFM11) dombornyomott lakkozott acélból. Led lámpák. Opcionálisan: távirányító és vevőegység.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!