Landscape mészkő hatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilceramica

A Landscape by Emilceramica egy egyszerű, ízléses kollekció, amely természetes színekkel és elegáns erezetmintákkal, tónusról tónusra változó árnyalatokkal és fényes színskálával rendelkezik. A Lanscape egy mészkőhatású kőporcelán burkolat kollekció.

Az üledékes kőzet (mészkő) visszafogott szépsége, amelyből oly sok olasz falu és katedrális épült, egy erősen kortárs kollekció alaphangja, amely egy klasszikus anyagot a legújabb trendek kifinomult inputjaival befolyásol. Az esztétikai teljesség mellett a kollekció kiemelkedő műszaki teljesítményt is nyújt az új SilkTech technológiának köszönhetően, amely az Emilgroup K+F laboratóriumaiban kifejlesztett innováció, amely növeli a kőporcelán súrlódási együtthatóját, miközben hihetetlenül puha „tapintású” felületet biztosít, ami korábban soha nem elért szépséget és tapintást eredményez.

Méretek:

9,5 mm vastagágú kerámialap: 30×60 cm, 40×80 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 80×80 cm

20 mm vastagságú kerámialap: 80×80 cm

4 színben: antracit, avorio (elefántcsont), cenere (hamu) sabbia (homok).

Beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!