Lavander komód

Gyártó: Cattelan Italia
PDF letöltés
A Cattelan 2020-as komód újdonsága egyedi a javából. A design művészi, egyben eklektikus hatást keltő. Elegáns, egyben modern. Nem tudunk olyan stílusú enteriőrt elképzelni, melyben ne mutatna jól.
 
A Lavander komód 2 vagy 3 ajtós matt grafit (OP69) vagy titán (M11) lakkozott fából, csiszolt bronz vagy szálcsiszolt készül. Polírozott rozsdamentes acél lábak vagy grafit (OP69) lakkozva. Belső átlátszó üveg polcok. Opcionális: belső ajtó minden ajtóban.
 
A komódot tehetjük az előszobába, s pakolhatunk bele kulcsokat, leveleket, ráteheted a vázát, az asztali díszeket. De ha a konyhában van rá szükség, ott is tökéletesen fog mutatni, s mivel belül üvegpolcokat találsz benne, az edényeknek, étkészleteknek is tökéletes tárolóhelye.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!