Mark ágyazható kanapé

Gyártó: Felis
PDF letöltés

Felis Mark nyitható, ággyá alakítható kanapé ideális társ minden kikapcsolódási pillanathoz. A Mark ágyazható kanapé ötvözi a finom minimalista stílust a mindennapi életben keresett praktikummal. Mark karcsú kartámaszokkal és harmonikus formákkal rendelkezik, így tökéletes darab minden lakberendezés szerelmese számára.

 

Kis helyen is elfér, a kényelmet pedig a magasabb, dönthető fejtámasz még jobban növeli.   A Mark modern kinyitható kanapé ággyá nyitva teljes értékű, kényelmes alvási lehetőséget biztosít, chaise-long-gal kiegészítve akár 3 ember számára is. A Mark ággyá alakítható kanapé 5 féle méretben választható, 1 vagy mindkét oldali kartámlával, valamint chaise-long kivitelben is, mely tárolórésszel (ágyneműtartóval) is rendelkezik. Szövet kárpittal rendelhető.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!