Mick ágyazható kanapé

Gyártó: Felis
PDF letöltés

Felis Mick kinyitható, ággyá alakítható kanapé. Fiatalos, trendi nappalit hoz létre.  A nyugalom oázisát Micknek hívják. Geometriai kialakítás, modern, könnyen tisztítható szövetek, odafigyelés a részletekre: mindezek jellemzik a Mick ágyazható kanapét. Mick a legújabb trendeknek megfelelően nyújt megoldást.

Kis helyen is elfér, a kényelmet pedig a magasabb, dönthető fejtámasz még jobban növeli.   A Mick modern kinyitható kanapé ággyá nyitva teljes értékű, kényelmes alvási lehetőséget biztosít, chaise-long-gal kiegészítve akár 3 ember számára is. Mick kanapé 5 féle méretben választható, 1 vagy mindkét oldali kartámlával, valamint chaise-long kivitelben is, mely tárolórésszel (ágyneműtartóval) is rendelkezik. Szövet kárpittal rendelhető.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!