Millelegni Remake fahatású kőporcelán

Gyártó: Emilceramica

EmilCeramica Millelegni Remake a már jól ismert Millelegni fahatású kőporcelán újragondolása, frissítése.

A fa mélysége látszik minden egyes verziójában.

A szilfa és a tölgy inspirálta a kortárs dizájnt. A természetes stílus újrafelfedezése központi szerepet kap a kortárs dizájnban.

A Millelegni Remake kibővíti és gazdagítja a Millelegni kollekciót, miközben az Emilceramica tovább kutatja, kiválasztja és újraértelmezi a világ néhány legszebb fafaját.
A termékpaletta az észak-amerikai szilfák 4, valamint az  oxidált alpesi tölgy 2 színváltozatát tartalmazza. Millelegni Remake: a fa véletlenszerű eleganciájának, a felületeinek időbeli átalakításának, az ember által kidolgozott fa kézzel készített fa karakterének és a legkorszerűbb tervezésnek a kombinációja. Ideális kollekció a természetes hatást és erős személyiséget kedvelőknek lakó- és kereskedelmi helyszíneken egyaránt. Két méretben áll rendelkezésre: 25×150 cm és 20×120 cm, valamint az extra vastag 20 mm-es méret, a teljes, sokoldalú választékhoz, amely lehetővé teszi a tervezés zökkenőmentes folytonosságát a beltéri és a kültéri területek között.

Színek: Olmo Dorato, Olmo naturale, Olmo Sbiancato, Olmo Tinto, Rovere Bruno Ossidato, Rovere Ossidato

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!