MK18_M modern olasz konyhabútor

Gyártó: Antares
  • Anyag: PET, Melamine,
  • Méret: Egyedi megoldások, személyre szabott konyha, egyedi méretek. Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat.
  • Kategória: Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948

Praktikus és sokoldalú, ezekkel a kifejezésekkel tudjuk legjobban jellemezni az olasz Antares modern konyhabútorát.

A több, mint 45 éves tapasztalat valamint a know-how és a kézművesség kombinálása tette lehetővé az Antares számára a szaktudás és a technika tökéletes szintézisét. A szaktudás és a megbízhatóság a garanciája a minőségi, egyedi termékek gyártásának. Minden konyhát önálló projektként kezelnek, figyelembe véve a különféle követelményeket, így minden alkalommal egy egyedi, olasz gyártmányú remekművet, egy modern olasz konyhabútort készítenek. Az óriási anyag- és kivitel-választék lehetővé teszi, hogy mindegyik modellt egyedi és exkluzív változatban kínálják: minden igényhez más és más stílust fejlesztenek ki.

AZ MK18_M egy praktikus és sokoldalú modell, amely lehetővé teszi különböző típusú fogantyúk használatát, amelyek igény szerint vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhetők, és különböző méretekben és kivitelben kaphatók.
A nyitott terminálelemek széles választéka lehetővé teszi a konyhai környezet testre szabását, kényelmes tárolóegységek kialakítását az alap-, fal- és magas szekrényeken.

A térfogatokkal játszó kompozíció. Csökkentett mélységű függesztett alapegységek, 24 cm magas nyitott elemek, 96 cm magas faliszekrények együttesen teszik a konyhát jellegzetessé.

Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat.

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!