MK18_P modern olasz konyhabútor

Gyártó: Antares
  • Anyag: PET, Melamine,
  • Méret: Egyedi megoldások, személyre szabott konyha, egyedi méretek. Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat.
  • Kategória: Konyhabútorok Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948

Eredeti és exkluzív megjelenésű modern konyhabútor az olasz Antares kollekciójából. A front tetején egy szögbe vágott rejtett fogantyú van kialakítva az ajtók nyitásához, ez a konyha egyedi stílusjegye.

A több, mint 45 éves tapasztalat valamint a know-how és a kézművesség kombinálása tette lehetővé az Antares számára a szaktudás és a technika tökéletes szintézisét. A szaktudás és a megbízhatóság a garanciája a minőségi, egyedi termékek gyártásának. Minden konyhát önálló projektként kezelnek, figyelembe véve a különféle követelményeket, így minden alkalommal egy egyedi, olasz gyártmányú remekművet, egy modern olasz konyhabútort készítenek. Az óriási anyag- és kivitel-választék lehetővé teszi, hogy mindegyik modellt egyedi és exkluzív változatban kínálják: minden igényhez más és más stílust fejlesztenek ki.

Az ajtó felső vagy oldalsó peremén, a nyitáshoz kialakított 30 fokos dőlésű vágás, amelyen az alumíniumprofil nyugszik, a süllyesztett fogantyúprofillal kombinálva eredetivé és exkluzívvá teszi a konyhát.

Ujjhúzós nyitás .
Az ajtók süllyesztett fogantyúprofiljának többféle kivitelének köszönhetően a konfigurációk és a személyre szabások sokfélesége mindig eredetivé teszi a konyhát.

Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat!

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!