Premier Keramik Drive bővíthető étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia
PDF letöltés

Cattelan Italia Premier Keramik Drive bővíthető étkezőasztal a Premier étkezőasztal család kerámialapos kihúzható verziós tagja.

A Premier étkezőasztalok széles választékát exkluzív technikák és minőségi anyagok alkotják. A Paolo Cattelan által tervezett széles, kortárs design kollekció 8 változatot tartalmaz, amelyek mindegyike olyan berendezési megoldás, amely exkluzív esztétikát kölcsönöz a modern nappalinak.

A Premier étkezőasztal családon belül a következők közül választhat:

Premier és Premier Drive ( a kihúzható változat) asztalok lakkozott üveglappal;

Premier Crystalart és Premier Crystalart Drive üvegasztalok, művészi nyomással díszítve, az utóbbi egy kihúzható üvegasztal;

Premier Keramik kidolgozott kerámialappal, amely a kihúzható asztal változatban Keramik Drive is elérhető;

Premier Wood és Premier Wood Drive (kihúzható), az előbbi szabálytalan élekkel, az utóbbi ferde szabályos élekkel, mindkettő fa asztallappal.

A PREMIER Keramik Drive kihúzha étkezőasztal titán (GFM11), bronz (GFM18), grafit (GFM69) vagy fekete (GFM73) dombornyomott lakkozott acélból készült talppal kapható. Marmi kerámia Alabastro (KM02), Supreme (KM03), Ardesia (KM04), matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08), fényes Sahara Noir (KM09), Emperador (KM10), Makalu (KM11), Breccia (KM12) vagy Arenal (KM13) kerámia asztallappal.

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!