Pulla modern design kanapé

Gyártó: Leolux

Harmóniában a környezettel

Lágy és kerek, szemben a szögletes és kemény formákkal. A Pulla design kanapé a formák és anyagok, valamint azok és a tér közötti kapcsolat tanulmányozásának eredménye, amelyben betöltik funkciójukat. Ennek a kutatásnak az eredménye egy időtlen kanapé, amelyben a vonalak és az anyagok összefonódnak. Egybeolvadnak, hogy egy kényelmes ülőfelületet alkossanak, amely lágy és finom megjelenésű, nagyobb ülőmélységgel. A Pulla modern kanapé lenyűgözően mutat nagyméretű belső terekben, de ugyanúgy alkalmas intim, kompaktabb helyiségekbe is.

A Pulla design kanapé jellemzői:

Egy sokrétű moduláris kanapé rendszer, nagyvonalú ülőmélységgel (65 cm).
Kanapék: 2,5 üléses, 3 üléses, 3,5 üléses és 4 üléses. A chaise longue XL, a diványok és a lábzsámolyok szabadon állóan is elhelyezhetők a szobában. Több kiegészítő elem is rendelkezésre áll, amelyek lehetővé teszik a chaise longue medium vagy XL kombinációkat 1 vagy 2 karfával, nem kevesebb, mint 390 cm-es maximális szélességig.
Kárpitválaszték: bőr, szövet (beleértve a sztreccs-szövetet is).
Lábak alapfelszereltségként alumíniumból, lakk/porbevonattal.
Kényelmi opciók: magasság +2 cm, mélység -2 cm.

Design

A Pulla kanapé ülőfelülete, háttámlája és karfái átölelik és átfedik egymást; az érintkezési pontokon finoman összenyomódnak, mint a finn fonott kenyér tésztája, amelyről a design a nevét kapta.

Egyensúly

Két elem kombinálásakor a háttámla az összekötő tényező, amely átfut mindkét ülésen, biztosítva, hogy a Pulla egy egységgé váljon. A rendkívül apró lábak azt a benyomást keltik, mintha az ülés a föld felett lebegne. A Studio Truly Truly Truly a Pullával helyreállítja az egyensúlyt a szögletes és a kerek, valamint a kemény és a puha között.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!