Riverside fotel

Gyártó: Tonon
PDF letöltés
A Tonon az egyik vezető vállalat design bútorok területén. Az egyik legmegbízhatóbb minőséget nyújtó olasz, főleg székeket és asztalokat gyártó cég. A céget 1926-ban alapították, azóta nemzedékről nemzedékre megtartották ugyanazt a hitvallást a családtagok.
A Riverside fotel puha de ellenálló és ellenállhatatlan😉. Képes rá, hogy egy unalmas teret egyedivé varázsoljon, legyen az bent vagy akár kültéren.
A Riverside a puhaság, lágyság és kényelem érzését kelti, jogosan. Ráadásul nagyon könnyen mozgatható, bárhol elhelyezhető. Az anyag, amiből készül, egy két-komponensű poliuretán, melynek a fantázianeve: soft touch plus (puha tapintás plusz). A fotel vázát egy puha, rugalmas poliuretán anyag, külső héját pedig színes, kompakt és rugalmas anyagból adja. Az anyag rendkívül ellenálló és tűzálló,nem toxikus és 100%-ban higiénikus, szabadtéri használatra is tökéletes választás.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!