Senator kerek étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia

Cattelan Italia Senator Round kerek étkezőasztal fa asztallappal, a Cattelan 2023-as újdonsága, Paolo Cattelan tervezésében.

A Senator család a 4 méteres, díszített üvegből készült design asztalból született, amely ideális egy tágas étkezőben, egy fényűző irodában vagy egy hivatalos környezetben. A család tovább bővült a Senator Round és a Senator Ker-Wood Round modellekkel. Mindkettő nagy és impozáns kerek asztal, de nem kevésbé funkcionális. Lakó- és üzleti környezetbe egyaránt alkalmasak.
Az előbbi egy fényűző fa asztallal rendelkezik, míg a Ker-Wood változat fa asztallappal és kerámiabetéttel lehetővé teszi a nemesfák, a színárnyalatokban gazdag kerámiák és a kortárs stílust hangsúlyozó fémek széles választékának kiválasztását. A Senator család modern kerek asztalai a 3 acél talapzatból származó erős szoborszerűséggel rendelkeznek, és képesek lenyűgözni a vendégeket.

Paolo Cattelan a különböző Senator modelleket a személyre szabhatóság lehetőségeinek növelése érdekében alkotja meg. Mindenki szabadon követheti a saját ízlését, és választhat a téglalap alakú modell formázott üvege, a kerek faasztal vagy az olyan anyagok kombinációja, mint a fa és a kerámia, intenzív márványhatású kiemelésekkel. Ez a monumentális és impozáns kerek design asztal igazi művészi szoborként vonzza a tekintetet.
A további kényelem érdekében elérhető a forgó tálcás Lazy Susan, amellyel nagyszerű eleganciával és praktikummal varázsolhatja el és kényeztetheti vendégeit.

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!