Sixty agyaghatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilceramica

A Sixty egy ünnepi kollekció, az Emil Group / Emlceramic alapításának (1961) 60. évfordulójára. A Sixty kőporcelán burkolat kollekció félretesz minden díszítőelemet, ehelyett inkább egy tiszta anyagból álló felületet hoz létre. A burkolat megalkotását a puszta föld inspirálta.

A Sixty kőporcelán burkolat kollekcióval az Emilgroup visszatér a cég eredetéhez és a legalapvetőbb nyersanyaghoz, az agyaghoz, és azt egy kifinomult, elegáns kollekcióban fejezi ki.

A Sixty a csupasz, nyers, ősi földre összpontosít, amelynek természetét az egyszerű, erős formák, a színek és a felületek által a fény hatására megmutatkozó karakter fejezi ki – ezek az Emilceramica elmúlt hatvan év munkájának központi összetevői. A Sixty olyan felületeket mutat be, amelyek magából az anyagból származó eredeti hatásokkal gazdagodnak, felerősített tapintási dimenzióval: új esztétika, egy kortárs kollekcióban, amely gazdag kompozíciós inspirációkkal és lehetőségekkel rendelkezik.

A kollekcióban két változat közül lehet választani: a Fondo (sima) változat: természetes grafikai mintázattal és a SilkTech technológiának köszönhetően puha, selymes tapintású és kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkező felület, valamint a: Timbro (bélyegzett) változat, amely a bélyegzett dombormintázat hatását kelti, ami az eredeti, kreatív dekoratív kombinációk kulcsa.

Az Emilceramica által készített Sixty az Archiproducts Design Awards 2021 győztese.
A burkolatot a Finishes kategóriában jelölték, avantgárd megközelítéséért és formatervezéséért kapta a díjat.

 

Méretek a Fondo esetében:

9,5 mm vastag lapok: 120×120 cm, 30×60 cm, 40×80 cm, 60×120 cm,60×60 cm, 80×80 cm

20 mm vastag lapok: 80×80 cm

Méretek a Timbro esetében:

9,5 mm vastag lapok: 30×60 cm, vagy 60×120 cm

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!