Skillbox – modern konyhabútor

Gyártó: Antares
  • Méret: Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat.
  • Kategória: Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948

Az olasz Antares minimál stílusú konyhabútora, a Skillbox, vékony ajtóinak köszönhetően éri el a minimál desigh hatást.

Az alap, a falon lévő elemek és a magas elemek, valamint a konyhasziget: grafit Eucalyptus, ezeket párosítják a Focos Roccia gres-ben készült fiókokhoz és munkalapokhoz.

 

A konyha részét képezi egy könyvespolc elem is. Nyitott fémszerkezetével a polcegység beilleszkedik a félsziget alapegységeibe, és elválasztja a konyhát a nappalitól. Az állványok vasfestékkel vannak ellátva, fekete bevonattal, míg a polcok eukaliptusz fa furnérral vannak ellátva.

 

Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!