Tee design konzolasztal

Gyártó: Cattelan Italia

Cattelan Italia Tee csiszolt bronz vagy csiszolt szürke (brushed bronze, vagy brushed grey) design konzolasztalát Paolo Cattelan tervezte 2022-ben.

Paolo Cattelan e dizájnkonzol megalkotásakor a formát az anyagból, egy acéllemezből kiindulva határozza meg, és nem fordítva. A Tee konzol a konceptuális és strukturális minimalizmus példája.

Két fémlemez az egyetlen eleme ennek a modern előszobai konzolnak. A vékonyságot a precíziós gyártási technikáknak köszönhetően érik el, míg a sarkok egyértelműen gondosan lekerekítettek.
Mind az alapot, mind a tetejét a kifinomult Brushed kivitelben készítik el, amely egy speciális szabadkézi ecsetelési technikából áll. A könnyű, tapintásra észrevehetetlen karcolások lánc- és vetülékfém díszítést hoznak létre.
Több különböző méretű fémkonzol kombinálásával többszintes kompozíció hozható létre, amely ugyanazt a koncepcionális letisztultságot mutatja, mint az egyetlen modell, de nagyobb dinamizmussal.

Megjegyzés: csiszolt kivitel, REGISZTRÁLT DESIGN

 

Fali rögzítés szükséges!

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!