Totem mobil biokandalló

Gyártó: Planika
PDF letöltés

Planika Totem bioetanol kandalló kültérre és beltérre egyaránt. A tetején lévő gyönyörű lángokkal a Totem megvilágítja a teret, és elegáns díszítést készít a legtermészetesebb tűzzel.

A Totem elegáns fekete burkolata vonzó kontrasztot teremt a természetes arany lángokkal. Ez a gyönyörű hordozható kandalló tökéletes dekoráció kereskedelmi és magánterek számára.

Hordozható bioetanol kandalló, a Totem, csakúgy, mint egy világítótorony, fényt sugároz a környékre. A hordozható kandalló vonzza annak látványát, aki egy igazi tűz melegségére és szépségére vágyik. Ideális megoldás a hangulatos nyári esték fokozására a kert hátsó részén. A modell fekete teste lenyűgöző kontrasztot teremt az üveghenger belsejében megfogott tűzzel. Stílusos és kitűnő, a kandalló tökéletes mind kereskedelmi, mind magán célokra.

A Planika a Fanola® üzemanyag kizárólagos gyártója. Kizárólag növényi eredetű természetes összetevőket használnak előállításához.
Égés közben nem keletkezik füst, korom vagy hamu keletkezik, és hatása a természetes környezetre semleges.

Bájos természetes láng.

Élvezze a varázslatos atmoszférát, amelyet a borostyánsárga lángok hoznak létre kékes és mesterséges visszaverődések nélkül. A leghosszabb égési idő

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!