Unique Marble márványhatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Provenza
PDF letöltés

A Provenza (Emilgroup) Unique Marble (magyarul egyedi márvány) márványhatású kőporcelán kollekciójában a márvány örökkévaló szépsége találkozik a műgyanta kortárs könnyedségével.

Kifinomult textúrák erős személyiséggel rendelkező belsőépítészethez.
Az Unique Marble by Provenza a márvány időtlen szépségét ötvözi a gyanta laza, kortárs szellemiségével, hogy új, eredeti esztétikát teremtsen.

A világ öt legexkluzívabb márványtípusa alapján tervezett Unique Marble a szokatlan, rendkívül valósághű minták és méretek ihletőjeként a jellegzetes vágásokat és erezetmintákat keresi. A természetes hatások és a kreativitás egyesülnek: a márvány erezetmintáit és mélységét a gyanta monokróm hatásával való ízléses kontraszt erősíti. A kollekciót úgy tervezték meg, hogy a három egymást kiegészítő anyag kombinációjával a lehető legnagyobb építészeti szabadságot biztosítsa.

A Unique Marble: a márvány láthatatlan arcát mutatja meg. A márvány mindig is fontos szerepet játszott a művészetben és az építészetben, megtestesítve a stílust és a az egyediséget minden lakberendezési megoldásban.
A Unique Marble a világ öt legexkluzívabb márványát egyesíti, és újraértelmezi őket. A Royal Calacatta időtlen eleganciájától a Bianco Siena erős személyiségéig, a Moon Grey kifejező erejéig, a Paonazzetto intenzitásáig és a Sahara Noir kifinomultságáig.
A természetes szépség és a kreativitás egyesül ebben a szokatlan, kifinomult projektben, amely egy új esztétikát kínál, amelyet a márványok eleganciájának és a gyanta átláthatóságának és folyékonyságának ötvözésével alakítottak ki.
A márvány erezetmintái és mélysége kiemelkednek a harmonikus kontrasztnak köszönhetően a
a gyanta monokróm hatásával, kifinomult textúrát hozva létre, amely ideális az erőteljes színvilágú, karakteres terekbe.

Méretek:

6,5 mm vastag kerámialap: 120×278 cm, 9,5 mm vastagság: 30×60 cm, 60×120 cm, 90×90 cm; 10,5mm vastagság: 90×180 cm

2 féle dekor: Decoro Ambra, Marmo

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!