Varenne modern konzolasztal

Gyártó: Cattelan Italia

Cattelan Italia Varenne modern konzolasztal, a Cattelan 2023-as újdonsága.

A kézműves famegmunkálás a Cattelan Italia márka vérében van. Az évek során a hagyományos asztalos technikák, amelyekre a vállalat gyökerei épülnek, átadták helyüket a legmodernebb és legkifinomultabb megoldásoknak, hogy egyedi és szenzációs új bútorokat hozzanak létre.

A modern Varenne fából készült konzolasztal tökéletes példája az anyagokkal való munka szeretetének, a magas minőségi követelményeknek és az avantgárd formákkal való kísérletezés  kombinációjának. Ennek a fából készült modern konzolasztalnak a lapja feltűnő kivitelezésű, átlós csíkokból és különböző vastagságú, formázott élekből álló megmunkálással.

Pontosan ezek a vastagságok teszik lehetővé, hogy a fa lap esztétikus folyékonysággal kapcsolódjon a fém alaphoz. Míg az előbbi alacsony peremmel rendelkezik, amely kifelé vastagodik, addig az utóbbi ezzel szemben egy középen széles, kifelé keskenyedő fémlemezből áll.
Ez a hosszú vonalú megjelenés csökkenti a konzol teljes méreteit, amely bár két méter széles, könnyen alkalmazkodik a különböző környezetekhez.
Az eredmény egy tökéletes paradoxon, kiegyensúlyozott aszimmetria, a súlyok és a térfogatok kiválóan aránytalan kompozíciója.

A Varenne konzolasztal titán (GFM11), bronz (GFM18), grafit (GFM69), gyöngyház (GFM70) vagy fekete (GFM73) dombornyomott lakkozott acélból, csiszolt bronzból vagy csiszolt szürke acélból készült talppal készül, az asztallap Canaletto dió (NC) vagy égetett tölgy (RB) lehet. FALI RÖGZÍTÉS SZÜKSÉGES!

Műszaki információk
Alap és váz epoxi porral lakkozott acélból. Formázott teteje fafurnérozott MDF-ből.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!