Zirkol-O függesztett lámpa

Gyártó: Nemo
PDF letöltés

Az olasz Nemo Studio ZIRKOL – O lámpája egy ovális alakú függesztett lámpa, amely általános és dekoratív világításra egyaránt alkalmas. Eloxált alumínium test és opálos ernyő a homogén megvilágítás érdekében.
Egyetlen közvetlen fénykibocsátású változatban vagy kettős fénykibocsátású, nagy fényáramú és különböző színhőmérsékletű változatban kapható.
Távirányító és dimmer interfész tartozik a lámpához.

A Nemo Studio Zirkol kollekciója bármilyen beltéri alkalmazáshoz alkalmas lakó- és közterületen. Különböző formákból és méretekből áll, így könnyen alkalmazkodik a térhez.

Minden termék három különböző kivitelben kapható: matt fekete, matt fehér és matt arany. Egyszeres lefelé irányuló emisszióval vagy kettős emisszióval kapható a homogénebb vizuális komfort megteremtése érdekében. A Zirkol függesztett lámpa gondosan megmunkált alumíniumprofilja tökéletesen ívelt, hogy varratmentes, mechanikusan összekapcsolódó formát hozzon létre. A felfüggesztő kábelek lehetővé teszik a lámpatest egyszerű magasságállítását.

Fényforrás irányának tekintetében 2 választásunk van: A downlight és up-downlight a fényforrás irányára utal, a downlight közvetlen fénykibocsátást jelent, a up-downlight pedig ugyanezt a közvetlen fényt, valamint közvetett felfelé irányuló fényt.

 

A Zirkol-O függesztett lámpa öt méretben kapható,

  • 2m x 1m
  • 3m x 1m
  • 2,5m x 1,5m
  • 3,5m x 1,5m
  • 4m x 2m

, ami azt jelenti, hogy a Zirkol kisebb és nagyobb belső terekbe egyaránt illeszkedik.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!