Gyártóink - Desidea

Modern design bútorokat gyártó cégek, melyeket megtalál nálunk

Forgalmazott márkáink palettáját csakis minőségi, egyedi bútorokat, lámpákat, kandallókat, kiegészítő termékeket gyártó neves, nemzetközileg elismert prémium kategóriájú lakberendezési tárgyakat gyártó cégek alkotják. Felsorolásuk hosszadalmas, oldalunkat folyamatosan frissítjük. Kérjük addig is forduljon bizalommal kollégáinkhoz! Kérjük elérhetőségeinken keressen minket!

Leolux-Logo

Márkák, melyeket forgalmazunk

Több, mint 80 éves múltra visszatekintő design bútorokat gyártó holland cég. A Leolux ötvözi a hagyományos értékeket a legújabb, modern technológiákkal. Ennek eredményei pedig olyan időtálló, gyönyörű és inspiráló luxus bútordarabok, amelyek nem véletlenül tudhatják magukénak a világ legrangosabb design díjait. Mára a Leolux név az egyedi design szinonimájává vált. Magas minőség, kényelem és tartósság jellemzi bútoraikat, melyek a hagyományos kézművesség és a csúcstechnológia ötvözésével készülnek. Termékei: kárpitos bútorok, design kanapék, design fotelok, szőnyegek, párnák, étkező székek, étkező asztalok. A logora kattintva a Leolux oldalára irányítjuk.

Tekintse meg Leolux termékeinket oldalunkon!

bonaldo
planikalogo

Bonaldo: 80 éves múlttal és gyártói tapasztalattal rendelkező, igazi olasz minőségű design bútorokat produkáló bútorgyár. Neves designerek által megálmodott bútorainak minden darabját Olaszországban készítik, óriási precizitással és szakértelemmel. Eredeti eszméikhez mindig is hűek: kreativitás, minőség, innováció. Autentikus olasz termék. Termékei: kárpitos bútorok, design kanapék, design ágyak, modern étkező asztalok, kávézó asztalok, kisasztalok, étkező székek, polcok, kiegészítők, fogasok…A logóra kattintva a Bonaldo oldalára irányítjuk.

Bonaldo termékeink megtekintése oldalunkon!

A Planika kandallókban valódi tűz ég, füst nélkül. A kulcsszó a bioetanol üzemanyag. Ennek köszönhetően környezetbarát és innovatív terméket vásárolunk.
Neves tervezők dolgoznak azon, hogy exkluzívvá és modernné tegyék a kényelmesen használható berendezést. Nyitottak az új formákra és egyedi megrendelés alapján is dolgoznak. A  logora kattintva a Planika oldalára irányítjuk.

Ide kattintva tekintheti meg a Planika kandallóit!

cattelanitalia

Mottójuk: „a szenvedély fontos dolog”. Így a Cattelan Italia-nál a szépség a funkció felett áll, azonban a funkciónak is nagy figyelmet szentelnek.
Szenvedély jellemzi őket az egyes projektek és bútordarabok, az új ötletek és a nyersanyagok iránt.
A cég 1979-ben alakult egy családi vállalkozásként, azóta világhírnévre tett szert. Már az elejétől kezdve foglalkoznak mindenféle lakberendezési tárggyal a fogastól a kanapékon keresztül, az étkezőasztalokon, székeken, lámpákon át a könyvespolcig. A logora kattintva átirányítjuka Cattelan Italia honlapjára.

A linkre kattintva megtekintheti  Cattelan Italia termékeinket! Ha konkrét terméket keres, és nem találja honlapunkon, Kérjük elérhetőségeinken keressen minket!

sancal-spanyol-modern-butor

1973-ban alapított spanyol bútorgyártó cég. Bútoraik tökéletes egyensúlyt alkotnak a retró érzet és a modern, letisztult, esetenként futurisztikus megjelenés között. Ennek köszönhetően a Sancal bútorok tökéletesen időtállók mind megjelenésükben, mind minőségükben. Termékei egyénre szabhatók, mivel tökéletesen tisztában vannak vele, hogy minden ember más, így minden igény is más. Modern, időtálló stílus, eklektikus elemekkel keveredve, céljuk olyan termékek megalkotása, melyek velünk együtt haladnak a korral, melyek értéket teremtenek, s melyekkel egyedi megjelenésű otthonokat, irodákat, enteriőröket lehet kialakítani. Termékpalettájukon megtalálhatók: Kanapé, kanapé-ágy, kis fotelek, székek, fotelek, padok, bárszékek, asztalok, kisasztalok, akusztikus panelek, valamint kiegészítő bútorok is.

A logóra kattintva a Sancal gyártói oldalára irányítjuk. 

 

A linkre kattintva megtekintheti  Sancal termékeinket! Ha konkrét terméket keres, és nem találja honlapunkon, Kérjük elérhetőségeinken keressen minket!

fabbian

Hagyomány és minőség a kulcsszavaik az 1961-ben alakult Észak-Olaszország-i központú Fabbian-nak.
A piaci igényekhez próbálnak meg alkalmazkodni; ezt folyamatos kutatásokkal és képzett szakemberek segítségével érik el.
Meggyőződésük, hogy a kiváló minőségű és megbízható alkatrész elengedhetetlen feltétele a jó minőségű terméknek
Gyártási szlogen: különleges technikák befogadása!
Jellegzetes tapintású, egyedi dizájnnal rendelkező beltéri lámpáikkal nemzetközi elismerésre tettek szert.
A logora kattintva a Fabbian honlapjára irányítjuk.

A linkre kattintva honlapunkon tekintheti meg a Fabbian termékeit ! Amennyiben itt nem találná, amit keres, Kérjük elérhetőségeinken keressen minket!

tonon

A Tonon az egyik vezető vállalat design bútorok területén. Átfogó képet ad a sikeres termékekről, melyek hatékony prémium termékeknek minősülnek.
Az egyik legmegbízhatóbb minőséget nyújtó olasz, főleg székeket és asztalokat gyártó cég.
A céget 1926-ban alapították, azóta nemzedékről nemzedékre megtartották ugyanazt a hitvallást a családtagok.
A Tonon logojára kattintva a cég honlapjára irányítjuk Önt.

Termékekről bővebb információért, Kérjük elérhetőségeinken keressen minket!

fiamitalia

Az olasz Fiam egy ember üveg iránti szenvedélyéből született. A Fiam Italia gyárat  Vittorio Livi alapította 1973-ban. A FIAM hajlított üvegből tervez, fejleszt és gyárt bútordarabokat , melyek kézműves munka és ipari folyamatok együttműködéséből születnek, így egyesítve a hagyományt és az innovációt, a kézművességet és a designt. Palettájuk széles: üvegasztalokon keresztül, üvegszékekig, tükrök, polcrendszerek is megtalálhatók benne. A logóra kattintva a Fiam Italia honlapjára irányítjuk!

A linkre kattintva oldalunkon megtekintheti a Fiam Italia termékeit. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, ha nem találja, amit keres, Kérjük elérhetőségeinken keressen minket!

design-faliora

A Nomon a design faliórák spanyolországi szakértője, minden órájuk az innováció és a hagyományos kézzel készített művészi munkák ötvözete. Olyan látványos darabokat igyekeznek tervezni, ahol az óra már nem puszta kiegészítője , hanem már a főhőse az enteriőrnek, legyen az egy otthon, iroda, vagy bármely létesítmény része. A kreativitás, a design és a technológia a három fő jellemzője termékeiknek.

Tekintse meg  Nomon termékeinket oldalunkon! 

metalmobil
IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR