Bellice: szépség és észszerűség egy kanapé-ban

leolux-bellice-fresh-bellice

Végre egy modern kanapé az Ön életstílusához igazítva.  A Bellice kétségtelenül az egyik legsokoldalúbb és legösszetettebb kanapé a Leolux kínálatában. A struktúra megadja a szabadságot, hogy szinte bármilyen formátumot választhat. A nagyon szerénytől a nagyon pazarig.

Számtalan kiegészítő komponenssel bővíthető az alap kanapé, megválasztható lábszerkezettel, különböző karfaváltozattal és kényelmi lehetőséggel. Ön határozza meg a megjelenést a kárpit és a díszvarrás színének kiválasztásával, vagy a karfák opcióival: magas vagy alacsony, karcsú vagy széles.

Bellice: tökéletes sokoldalúság

Egyetlen más kanapé sem ad annyi szabadságot, mint a Bellice. Minden idők legsokoldalúbb programjával a Leolux lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletekig megtervezze az ideális kanapét. A stílusos kétülésestől a nyugalmat, pihenést és kellemes légkört biztosító, kiterjedt pihenő- ülőalkalmatosságig.

Bellice: tökéletes testreszabhatóság

A kényelem, a design és a minőség a Bellice lényege. És minden más Leolux modellnél jobban, a Bellice lehetőséget ad arra, hogy mindezeket az elemeket a saját stílusában válassza ki. A minőség az egyetlen kivételével a választási lehetőségek alól. Mert az sosem képezi választás tárgyát. A Bellice design kanapé lehetővé teszi, hogy megálmodja, megalkossa saját kanapéját.

 

Az Ön életmódjához igazítva

A Bellice végtelen megoldást kínál. A kompakt kétülésestől a luxus moduláris kanapéig. A moduláris szerkezet több mint ötven különböző elemet tartalmaz, amelyeket kombinálhat, hogy megfeleljen az Ön kívánságainak.

Vannak közép- és csatlakozó elemek, valamint sarok- és végelemek, lábtartóval vagy anélkül. Természetesen van chaise-long is; sőt, van egy extra széles változat is, amely bőségesen helyet biztosít két személy számára.

Így állítsa össze a saját Bellice kanapéját

Moduláris programként a Bellice minden szabadságot megad Önnek, hogy megalkossa álmai kanapéját.

A személyes Bellice megalkotása egy csodálatos felfedezőút. Lépésről lépésre kezd formát ölteni a kanapé. A programban természetesen szívesen megmutatjuk Önnek az összes lehetőséget.

 

A karfák

Talán egyszerű részletnek tűnik, de a különböző változatokat látva hirtelen rájövünk, hogy egy karfa mennyire megváltoztatja a kanapé megjelenését. Ezért a Bellice modern kanapé esetében öt féle karfatípus közül választhat: keskeny karfa magas alacsony és állítható, vagy széles karfa magas és alacsony kivitelben.

Az állítható karfa könnyen az Ön kívánságaihoz igazítható, extra kényelmet nyújtva a pihenés pillanataiban. A Bellice megfelelő karfájának kiválasztásakor a dizájn és a kényelem egyaránt fontos.

 

bellice-kanape-karfa

A lábak

A karfákhoz hasonlóan a Bellice kanapé esetében öt különböző lábtámasz-választék áll rendelkezésre. Rengeteg választási lehetőségünk van, a karcsútól a dekoratívig, mivel minden láb vagy talp más megjelenést kölcsönöz a kanapénak.

A rozsdamentes acélból készült Fino és Sobrio lábak, az alumínium Tubo láb és az Anillo láb választhatóan lakkozott vagy epoxi kivitelben. A fából készült láb, a Palo, festhető vagy olajozott.

leolux-bellice-labak

A komfort

Vannak, akik a kemény kanapét kedvelik, mások a puha ülést szeretik. Semmi sem személyesebb az üléskomfortnál. Ezért a Bellice design kanapé megvásárlásakor háromféle kényelmi szint közül választhatunk mind az ülések, mind a háttámla tekintetében.

Puha

A puha és kényelmes ülésélmény érdekében az ülés- vagy hátpárna 90%-ban kacsatollal van töltve. Ez a laza kárpitozású kényelmi stílus természetes és hívogató jelleget kölcsönöz a Bellice-nek.

Közepes

A puha és a kemény közötti jó kompromisszum érdekében a Bellice kiváló minőségű pehelytöltettel rendelkezik. Ez laza kárpitozással párosul, amely gyengéd alátámasztást és laza megjelenést és érzetet biztosít.

Kemény

A kemény üléshez válasszon hr habot feszes kárpitozással. Ez a három kényelmi stílus közül a legkeményebb. A belsejében lévő hab kiegyenlíti a nyomáseloszlást, és végső kényelmet biztosít.

Ülésmagasság és mélység

A Bellice ülésmagassága és mélysége tetszés szerint állítható. Az ülésmagasságot a magas vagy alacsony láb határozza meg. Itt két lehetőség van: standard és két centiméterrel magasabb. Lehet, hogy ez nem hangzik soknak, a mindennapi használatban ez nagy különbséget jelent.

A kanapé ülésmélysége az ülőpárna eleje és a háttámla közötti távolság. Választhat a szabványos vagy a két centiméterrel rövidebb mélység között. A magassághoz hasonlóan ezt a választást az egész kanapéra vonatkozóan tudja megválasztani.

Karakter a kárpitozás révén

A pazar bőrtől az elegáns szövetig: minden anyagtípus sajátos benyomást kelt. Vagy hozza létre saját érdekes kombinációját, ha a kanapé külsejét a párnáktól eltérő anyaggal kárpitozza, erős vagy esetleg finom kontrasztot alkotva.

Bármilyen változatosak is a Leolux kollekció szövet- és bőrtípusai, egy dolog közös bennük: a kiváló minőség. A Bellice kárpitozását gondossággal és szakértelemmel végzik a Leolux profi kézművesei Venlóban.

S végül az apró részletek a tökéletes stílusért

A Bellice modern kanapé számos finom formázási lehetőséggel is rendelkezik, amelyek még pazarabbá teszik a kanapét. A Bellice ülőfelületén és háttámláján is gyönyörűen csomózott díszített varrásokat láthat, amelyeket a többi varráshoz hasonlóan különböző színű varrással is rendelhet.

És ha már úgy alakítja a Bellice-t, ahogy csak te akarja, gondoljon még az aljzat színére is. Nem lenne szép, ha a fémláb vagy a talp epoxi vagy lakkozott lenne? Vagy hogy tetszene egy szép pácolás vagy olajréteg, ha a tölgyfa Palo lábat választja?

 

A Bellice kanapé otthon van minden enteriőrben

A Bellice design kanapé abszolút bármilyen belső térben otthonosan mozog. A számos lehetőség közül választva könnyedén kialakíthatjuk a megfelelő stílust és formátumot az Ön személyes Bellice-éhez. Szeretne inspirálódni? Vessen egy pillantást az Edward van Vliet által a Bellice számára létrehozott négy hangulatvilágra, és ismerje meg, hogyan lehet egyedi környezetet teremteni az anyagok és színek keverésével. A Bellice kanapé tényleg bármilyen stílusú enteriőrben megállja a helyét.

Friss

A belső térben kell lennie valami élménynek. Miért ne választana tehát olyan dizájnt, amely tükrözi színes természetét? Egyedi, dinamikus dizájnért, amely érdekes és szórakoztató teret teremt?

 

Bellice a városi / Urban hangulatvilágban

Aki a kinti világot behozza a házba, annak a világa kétszer akkora lesz. A zöld életet hoz, ezért fontos szerepet játszik egy friss és színes enteriőr kialakításában. De nyilvánvalóan sokkal több lehetőség van arra, hogy saját „városi dzsungelt” alakítson ki.

 

Bellice Royale

Aki teret ad magának, az békét ad magának. A meleg, világos árnyalatok segítenek olyan belső teret teremteni, amelyben igazán ellazulhat. Ezt láthatja például a semleges homokszínű szövetben, amelyet ebben a Bellice-ben használtak.

Rusztikus alap, gazdag részletek.

Semmi sem hoz annyi békét és nyugalmat, mint a természet. Ha egy tágas, nyugodt belső teret szeretne kialakítani, hagyja, hogy a természet inspirálja. Esetleg használjon meleg fa árnyalatokat, a padlón, a bútorokban és a kiegészítőkben. A lágy, természetes színek és textúrák kombinációja szép egyensúlyt teremt. De egy sötét árnyalatú kerámia fénye és gazdagsága is gyönyörűen működik egy ilyen környezetben.

 

Klasszikus elegancia

A kényelem időtlen. Ezért a Bellice tökéletesen illeszkedik egy klasszikus dizájnnal és dekorációval rendelkező enteriőrbe is. Például egy pazar bőrből készült modell, mint az itt látható Negev bőr.

 

Tekintse meg a Bellice kanapé adatlapját!