Bellice – design kanapé

Gyártó: Leolux
  • Méret: Egyéni igények alapján, egyedi összeállításban.
  • Szín: Anyagminta alapján
  • Felület: Szövet,bőr és alcantara felületekben rendelhető
  • Kategória: Kanapék
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

Bellice – design kanapé

A Bellice, a mi fordításunkban/értelmezésünkben: SZÉP és OKOS, egy igazi szépség, mely sugározza magából a luxus érzését, és minden esetben hívogató. A Bellice egyesíti a jó-ízlést, a kellemes légkört és az életstílust, a széleskörű választási lehetőségeknek, és az időtálló kivitelezésnek köszönhetően. Mindez jól látható a kézzel csomózott díszítőöltéseknél és a lazán kárpitozott párnáknál, és jól érezhető a kényelménél.
A Bellice modern moduláris kanapé tökéletes mindenkinek, rendelkezésre álló helytől, igényektől függetlenül.
A Bellice létezik fotel formájában, valamint két-üléses kanapé formájában, különböző párnaméretekkel: 70,80,90,100, 110 cm.
A kétüléses kanapét kiegészíthetjük egy “chaise long”-gal, így a lábunkat feltéve is pihenhetünk, és hogy teljes legyen a kényelem, 2 féle chaise-long is a rendelkezésünkre áll.

Ha nagyobb kanapéra vágyunk, akkor két kétszemélyes kanapéból egy négyszemélyeset varázsolhatunk. Amennyibenpedig olyan a nappalink elrendezése, hogy egy sarokkanapére lenne szükség, ennél az elemes kanapénál azt is megvalósíthatjuk. A kényelem teljessé tételéhez pedig választhatunk 3 féle lábtartót, 3 különböző szélességű fejtámlát is. Sőt, mi több, a kartámla szélességét és magasságát is megválaszthatjuk.

A Bellice kanapé alsó részének kialakításánál is van választási lehetőségünk, a lábszerkezetet kérhetjük alumíniumból, rozsdamentes acélból, vagy tölgyből .

Egyéb kényelmi választási lehetőségek: 3 féle párnázottság közül lehet választani: puha, közepes és feszes-tömör-kemény. Az ülésmagasság a standard +/- 2 cm-vel kérhető.

Részletesebb leírás a Bellice moduláris kanapéról blogbejegyzésünkben

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!