Étkezőasztal? Legyen inkább bővíthető étkezőasztal!

ac0dc0fa-1f10-48bf-ab8a-f771db8ef1dc

Az étkező egy otthon nagyon fontos helyszíne, hisz a családi, baráti ebédek, vacsorák itt zajlanak. Az étkezőbútornak harmonizálnia kell az enteriőr hangulatával, ugyanakkor a méreteinek, az ülőalkalmatosságok számának elegendőnek kell lennie. Az étkezőben központi helyen az étkezőasztal helyezkedik el,

kínálatunkban számtalan modern étkezőasztal található, az egészen kicsitől a hatalmas méretűig. Ha nem mindig egy méretre van szükség, tökéletes megoldást nyújt a kinyitható, kihúzható, hosszabbítható étkezőasztal.

Előfordul, hogy a mindennapokban elegendő méret, alkalmanként kicsinek bizonyul. Ilyen esetekben ajánljuk a kinyitható, kihúzható, bővíthető étkezőasztalt. Modern étkezőasztalaink magas minőségűek megjelenésben és minőségben egyaránt.

A kínálatunkban megtalálható modern design étkezőasztalok igényesek kivitelben és megjelenésben is, rengeteg anyagból készülnek, különböző anyagú (fém, fa) lábszerkezettel. Üveg, kerámia, fa asztallapok színesítik a palettánkat. Sokszor a lábszerkezet is külön választható színben, anyagban is hozzá. Fa étkezőasztalok melegséget, az üveg étkezőasztalok eleganciát, a kerámia étkezőasztalok egyediséget sugároznak.

Különböző formájú bővíthető étkezőasztalok

1. Hagyományos, téglalap alakú, hosszában kinyitható, bővíthető étkezőasztalok

Ez az a kategória, ami valószínűleg mindnyájunk szeme előtt megjelenik, amikor bővíthető étkezőasztalra gondolunk. A legegyszerűbb megoldás, gyártónként más-más technikai megoldással, amikor az asztalunk egyik, vagy mindkét végét ki tudjuk húzni. A mai modern étkezőasztaloknál a nyitási mechanizmus nagyon letisztult, könnyedén, akár egy gyerek is ki tudja nyitni.

 

Számos gyártó kínálatában megtalálhatunk sok bővíthető étkezőasztalt, legnépszerűbbek az olasz: Cattelan Italia, Bonaldo, Kartell, Fiam Italia, Midj, Draenert, Natisa, Ozzio Italia, Tomasella és Tonelli bővíthető étkezasztalai.

 

2. Konzolasztalból étkezőasztal

 

Kesztyű, sapka, sál, összevissza mindenfelé? Kellene egy megoldás? Ugyanakkor egy jó nagy étkezőasztal is jól jönne alkalmanként, de jó lenne, ha nem mindig foglalná a helyet?
 
Erre az igényre van egy remek megoldás, egy olyan asztal,amit ha nincs nagy vendégsereg, egyszerűen csak a falhoz tolhatunk és egy 1 méteres konzolasztalként használhatunk, rápakolhatjuk a kesztyűket, sapkákat. Ha viszont beállít egy születésnapra az egész nagy család, akár 12 embert is le lehet köré ültetni, mert 3 méterre bővíthető. Szerintünk ez fantasztikus! Ráadásul a szemnek is igencsak kellemes látvány mind konzol, mind étkezőasztal verzióban.
 
Ez a Cattelan Italia Convivum konzolasztala.
Igaz, ebben az esetben kell egy alkalmas tárolóhelyiség, mivel ez a rendszer úgy működik, hogy a plusz asztallapokat utólag kell a kihúzott szerkezetre rátenni.  A videóban megtekinthető, hogyan működik a bővíthető konzolasztal.

 

3. Mind a négy irányba nyitható bővíthető étkezőasztal

Remek megoldás olyan enteriőrbe, ahol nem csak hosszában van hely az étkezőasztalt kinyitni, hanem széltében is.

Az Ozzio Ialia Red Dot Design díjas bővíthető étkezőasztala, a 4×4 asztal egy igazán egyedi, exkluzív nyitható rendszerrel rendelkezik.

Az étkezőasztal lapján a design nyitott és csukot állapotban is folytatólagos.
Az asztallap zárt és nyitott állapotban is megőrzi a design folytonosságát.
Az asztallap szekciói egy egyszerű mozdulattal kinyílnak, és a helyükre kerülnek az egymásba illesztéshez. A 4×4 egy olyan asztal, amely sajátosságai miatt különböző környezetekhez igazítható, a konyhától a lakótérig, mindig az Ozzio termékekre jellemző stílus és minőség mellett. A videón jól látható, hogyan működik, s mekkorára nyitható mid a két irányba az étkezőasztal.

 

4. Igazi hiánypótló: Kerek bővíthető étkezőasztal

Természetesen nem csak szögletes, téglalap formájú, de kerek étkezőasztalt is tudunk ajánlani, mely bővítve is megtartja kerek-ovális formáját. Erre a legjobb választás az Ozzio Big Round étkezőasztala.

Big Round – kerek bövíthető étkezőasztal

 

 

Válogasson kedvére kínálatunkból, ha kérdése merül fel, vagy nem találja honlapunkon azt az étkezőasztalt, amire vágyik, keressen minket, mivel a honlapon még nem minden forgalmazott termékünk van feltöltve.