Divatos kertibútorok, amikkel otthonosabbá varázsolhatjuk kertünket!

kulteri_design_butorok_ulogarnitura_desidea.hu

A kerti bútorok minden ház kültéri képét meghatározó, alapvetően kényelmes, laza berendezési tárgyai. A teraszok akár családi, baráti összejövetelek helyszínei lehetnek. Érdemes ezekre is odafigyelni, és jó minőségű, hosszú élettartamú kültéri bútorzatot választani.

A pandémia több területen is változást hozott az életünkbe, amiből az erkélyek és teraszok berendezése sem maradt ki.

A bezártság közelebb hozott bennünket a természethez, ami a kinti részek átalakításában is észrevehető. Azzal, hogy körbe vesszük magunkat fából, természetes anyagokból készült tárgyakkal, bútorokkal, a bezártság idején azt a hatást keltette, hogy nem is vagyunk annyira elszigetelve. Ha sikerült kialakítani a kis kinti világunkat, ahova elvonulhatunk, ha ejtőzni szeretnénk, vagy ha átjönnek a barátok, akkor változatos, kinti programokra is van lehetőség.

Előző cikkünkben a 2022-es lakberendezési irányzatokról írtunk, olvasta már?

Na de lássuk, milyen trendek jöttek ennek köszönhetően az idei terasz szezonban!

Bútorok kintre „benti” berendezés

Mivel egyre több időt töltünk a szabadban, főleg a jó időnek köszönhetően, ezért igény alakult ki a benti bútorokhoz hasonló kerti bútorok kialakítására.

Sokan szeretik úgy berendezni teraszukat, mintha egy kisebb nappaliba érkeznének, ahol kellemesen fúj a szél, néhol besüt a nap, és van elég hely a vendégeknek. Ehhez készültek az igen divatos, rattan bútorok, amik különféle színekben kaphatóak.

Ha szeretnénk, hogy a nappali hatás köszönjön vissza erkélyünkről, teraszunkról, akkor a Zero Kültéri Moduláris Kanapérendszer az Atmosphera gyártótól tökéletesen megfelel a célnak.

Egy-két különálló fotellel még jobban elnyerhető a „nappali hatás”, és hogy ne csak szép, de praktikus is legyen, egy hozzá passzoló kávézó asztalka kiegészíti az összképet, amin a rágcsálni valók és üdítők is elférnek.

kulteri_ulogarnitura_terasz_desidea.hu

kulteri_ulogarnitura_terasz_desidea.hu

Természet a természetben

Ha már a szabadban vagyunk, akkor varázsoljuk teljesen környezetbaráttá a kintlétet is!

A panellakások és társasházak tömkelegében minden ember vágyik bizonyos szintig a természetre, ezért a teraszt és erkélyeket is igyekszünk ennek megfelelően berendezni.

Ez a természetközeli érzés pedig zöld növényekkel, műfűvel, és kisebb rattan fotelekkel érhető el, ami nem csak hangulatos, de strapabíró anyag is egyben.

Több színben is válogathat az Atmosphera – Barbados rattan bútoraink között, kezdve a világosabb színekkel, mint a bézs, és a barna sötétebb árnyalatát is megtalálja!

Atmosphera - Barbados rattan butorok desidea.hu

Atmosphera – Barbados rattan butorok desidea.hu

Átrendezhető kanapé

Önnek is minden vágya, hogy erkélye/terasza ezer formában tündökölhessen?

Ennek most semmi akadálya, Varaschin – Belt Kültéri Moduláris Kanapénkkal gyerekjáték a rendezkedés!

Az egyenes és görbe vonalaknak köszönhetően az elemek kombinálásával végtelen kompozíció hozható létre, amelyek eleganciát és személyiséget kölcsönöz a kertnek, a terasznak, az erkélynek vagy a verandának, és sosem lesz unalmas, hiszen bármikor újra lehet alkotni az elrendezését.

Varaschin - Belt Kültéri Moduláris Kanapénkkal

Varaschin – Belt Kültéri Moduláris Kanapénkkal

A MaxCity-ben lévő bemutatótermünkben széles választékot találhat beltéri bútorainkból!
Jöjjön el, nézzen körbe, bármilyen kérdés esetén a segítségére leszünk, és ha valami megtetszik Önnek a helyszínen, mi megrendeljük a számára.

Kültéri bútorainkat katalógusunkból tudja kiválasztani, de a helyszínen szívesen segítünk az anyagával, színével, szállítási idejével, vagy egyéb tudnivalóval kapcsolatban!

Weboldalunkon kérhetsz árajánlatot is az ott megtalálható termékekre!