Cattelan Italia modern étkezőasztalok

Cattelan Italia modern étkezőasztal - Desidea

Az étkezők a társasági események színhelye már nagyon régóta. Az étkezőasztalnál beszéli meg a család a nap történéseit, eseményeit, itt tervezik a kirándulásokat, nyaralásokat, illetve a vendéget is ide ültetik le elsőnek, és kávéval, teával, süteménnyel kínálják.

Fontos központi szerepet tölt be mai napig a háztartásokban, ezért fontos, hogy az étkezőasztal ne csak praktikus legyen, de stílusos és strapabíró is, amivel szívesen büszkélkedhet mások előtt.

Manapság sokkal több választási lehetősége van, akár formát, akár alapanyagot tekintve. Választhatja a hagyományos, hosszú téglalap vagy ovális formát, de kerek asztalt is beújíthat. Ez készülhet fából, márványból, üvegből, kőből vagy műanyagból, bár ez utóbbi ajánlott a legkevésbé. A lábazatról nem is beszélve!

Weboldalunkon számos példány közül válogathat, amit a saját kedvére át is alakíthat. Ha egy fából készült termékünk tetszett meg, viszont inkább üvegből vagy márványból kérné, akkor ennek semmi akadálya! Az asztallapok színeit és anyagát bármikor módosíthatja olyanra, ami Önnek jobban megfelel!

Illetve majdnem minden asztalunk bővíthető vagy kinyitható, így egy kisebb méret esetén sem kell tartani attól, hogy a vendégek nem fognak elférni.

Szóval tulajdonképpen csak az asztalok lábazatát kell figyelni, esetleg az asztallap formájában van eltérés, de anyagát tekintve semmi nincsen kőbe vésve!

Következő cikkünkben pedig az egyik fő gyártónk, a Cattelan Italia étkezőasztalait szeretnénk bemutatni:

ATRIUM KERAMIK PREMIUM ROUND KEREK ASZTAL

Atrium asztal családja számos designos étkezőasztal és kisasztal változatot tartalmaz, hogy megfeleljen a legkülönbözőbb esztétikai igényeknek, és optimálisan berendezzen egy modern étkezőt.

A központi talapzat két finoman megmunkált, couture tükörüvegből készült lemezből áll. Az asztal lágy tükröződések játékát hozza létre, amelyben a környező tárgyak és fényforrások visszaverődnek.

Az üveget egy eddig példa nélküli technikával alakították ki, amely a felületnek háromdimenziós hatást kölcsönöz. Az Atrium termékcsalád asztallapjai a fától a kerámián át egészen a fa és kerámia kombinált kerek asztalokig terjednek.

Ne óckodjon a kerek asztal gondolatától, hiszen számos előnnyel rendelkezik:

  • annyi helyet lehet körülötte kialakítani, amennyi csak odafér,

  • mindenkivel könnyen lehet beszélgetni, nincs kirekesztés,

  • mindenkit látni lehet az asztal körül,

  • könnyen elférnek rajta az ételek és innivalók.

ATRIUM KERAMIK PREMIM ROUND KEREK ASZTAL - desidea

ATRIUM KERAMIK PREMIUM ROUND KEREK ASZTAL – desidea

BORA BORA – ÉTKEZŐASZTAL

Egy visszafogottabb, klasszikusabb darab, szintén a kerek asztalok világából.

Képen látható fa asztalunk bármilyen anyagól rendelhető, kiegészítővel vagy anélkül. Ha a naturális formák és színek vonzzák, akkor Bora Bora étkezőasztalunk passzolni fog az ízléséhez!

Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol személyesen is szemügyre veheti termékeinket!

BORA BORA – ÉTKEZŐASZTAL - desidea

BORA BORA – ÉTKEZŐASZTAL – desidea

CATTELAN BUTTERFLY ÜVEG ÉTKEZŐASZTAL

Következő üveg asztalunk nem véletlenül kapta ezt a nevet.

A lábazat pillangóra hasonlító alakja ihlette a névadást, ami stílusban is passzol a szabadon szárnyaló, kreatív lelkekhez, akik valami újra, valami egyedire vágynak!

A klasszikus téglalap alakot kényelmesen körbe ülheti a család. Ha ez egy mobilmentes zóna, akkor az üveglappal nem lehet kibújni a szabály alól, könnyedén kiszúrható az asztal alatti mobilozás!

A Cattelan Italia-nál a szépség a funkció felett áll, azonban a funkciónak is nagy figyelmet szentelnek. Szenvedély jellemzi őket az egyes projektek és bútordarabok, az új ötletek és a nyersanyagok iránt.

CATTELAN BUTTERFLY ÜVEG ÉTKEZŐASZTAL - desidea

CATTELAN BUTTERFLY ÜVEG ÉTKEZŐASZTAL – desidea

 

ROGER étkezőasztal – Cattelan Italia

Kicsi a lakás, és amúgy is csak ketten vannak, elég lenne egy kétszemélyes asztalka?

Habár a neve rövid és egyszerű, kialakításáról nem mondható el ugyanez! A fából és üvegből is kérhető, kerek asztallapon kényelmesen elfér egy kétszemélyes vacsora, de akár 3-4 fő is az asztalhoz férhet.

Lábazata festett fém, ami különleges szerkezetnek örvend. Ezért is lesz ez a kisebb asztal a kisebb étkező helyiségek fénypontja!

ROGER étkezőasztal - Cattelan Italia

ROGER étkezőasztal – Cattelan Italia

REEF ovális márvány étkezőasztal

Az ovális márvány asztalok nem sok hangsúlyt kaptak eddig, de Reef étkezőasztalunk tökéletes példa a nagyszerűségükre!

Elegáns, tekintélyt sugárzó darab, amit akár tárgyalásokhoz is lehet használni!

Ha viszont nem találja vonzónak a márvány felületet, akkor nyugodtan lecserélheti egy Ön által jobban kedvelt anyagra.

Reef ovális márványasztal - desidea

Reef ovális márványasztal – desidea

STRATOS CRYSTALART – ÉTKEZŐASZTAL

Stratos asztalunk szintén minden felülettel kapható, lehet akár üveg, fa vagy kerámia, egyedül a lábazata az, ami eltérő és említésért kiált!

A keresztezett fémlábak egyszerű stílusban bontják meg a megszokott lábazatokat. Mivel az étkezőasztal közepén tartja meg a tetejét, ezért nem kell tartani attól, hogy beverik a lábukat, hiszen megfelelő távolságban körbe lehet ülni.

Az asztal felületének választékát kiállítótermünkben megtekintheti, amihez rengeteg szín és minta között keresgélhet!

STRATOS CRYSTALART – ÉTKEZŐASZTAL

STRATOS CRYSTALART – ÉTKEZŐASZTAL

SPIDER – ÉTKEZŐASZTAL

A hagyományos elrendezésű lábazata klasszikusnak mondható abban az értelemben, hogy érvényesül a négy sarkán négy láb szabály, mégis egyedi fa anyaga és póklábszerű kinézete miatt.

Ha feldobja egy Ön által választott asztallappal, mondjuk egy eltérő színű fával, egy átlátszó üveggel, ami szépen kiadja a lábazatot, vagy egy mintás márvánnyal, még különlegesebb összhatást érhet el!

SPIDER – ÉTKEZŐASZTAL

SPIDER – ÉTKEZŐASZTAL

SKYLINE ROUND KERAMIK – ÉTKEZŐASZTAL

És végül, de nem utolsó sorban ejtsünk szót a nem hagyományos formájú étkezőasztalokról is. Hiszen nem minden csak kerek vagy szögletes, léteznek szimmetria nélküli darabok is.

Megújuló formájú kerámia asztal, több színben és kivitelezésben!

SKYLINE ROUND KERAMIK – ÉTKEZŐASZTAL

SKYLINE ROUND KERAMIK – ÉTKEZŐASZTAL

Köszönjük, hogy elolvasta kedvcsináló írásunkat. Szívesen látjuk Önt is, budapesti bemutatótermünkben, ahol személyesen is válaszolunk minden kérdésrére.