Csinosítsd otthonod függesztett lámpákkal!

függesztett lámpa - desidea.hu

Egy lakás akkor igazán hangulatos, és nevezhető otthonnak, ha a tulajdonosa otthonosan érzi magát benne. Komfortosan el tud helyezkedni, nem érez kényszert a távozásra, és a nyugalom érzése minden téren hatalmába tudja keríteni.

Ezt legtöbbször szeretett tárgyakkal lehet elérni, de az otthon elrendezésén és berendezésén is nagyon sok múlik. Ha csupa olyan tárgy veszi körbe, melyekhez nem csak valamilyen emlék fűzi, de kifejezetten Ön választotta, akkor a lakás hangulata sokkal otthonosabb lesz!

függesztett lámpa - egyedi beltéri világytás - desidea.hu

Kevesen gondolnak bele abba, hogy ezt az érzést nem csak nagy bútorokkal, személyes kis díszekkel, egyedi darabokkal lehet elérni, hanem olyan hasznos design elemekkel is, mint a lámpák!

Függesztett lámpa – lakásai igazi ékessége lehet

A fény sokat segíthet, de akár ronthat is ezen az összeképen, ha meleg- vagy hideg fénye nem passzol sem a lakás stílusához, sem az Ön személyiségéhez.

Egy felfüggesztett lámpa akár sokkal feltűnőbb is lehet, mint egy új kanapé, hiszen egyes lámpák felkapcsolva kifejezetten látványosak tudnak lenni! Ráadásul sokat befolyásol a hangulaton és az összképen.

Bemutatjuk legkedveltebb függesztett lámpáinkat, amik egyedi megjelenésükkel könnyedén modernizálják a helyiséget amellett, hogy fényükkel otthonos hangulatot teremtenek.

Luceplan gyártó lámpái:

MESH függesztett lámpa

Az argentin tervező, Francisco Gomez Paz által tervezett innovatív Mesh lámpa az avantgárd dizájn és a kiemelkedő technológiai, esztétikai és formális innovációnak köszönhetően elnyerte a rangos Red Dot “Best of the Best” 2016-os díját, nem meglepően, egy ilyen teljesen egyedi termékkel.

Nagyszerű színházi hatású lámpa, amelynek szinte átlátszó a rugalmas kábelekből álló szerkezete. Metszéspontjában helyezkednek el a LED-es források, elrejtve a design összetettségét. Dematerializálják, hogy helyet biztosítsanak csak a fénynek, az igazi főhősnek.

A különleges szerkezet lehetővé teszi, hogy nagyon finoman is hangolhassuk a fényt, ennek köszönhetően lehetőség van a fény erejének szabályozására és a lámpa egyes részeinek felkapcsolására is külön-külön.

MESH függesztett lámpa

Illan – magyar tervezés

Az egyik legfontosabb dolog, amit a Luceplan 2020-as újdonságáról, az Illan függesztett lámpáról tudnunk kell az az, hogy egy magyar tervezőnek, Horváth Zsuzsannának köszönhető a megszületése.

Tekintve a tervező magyar származását, a névválasztás is ide kapcsolódik. Az ILLAN egyet jelent a magyar (el)illan szóval, amely ugye valami ideiglenes és mulandó dolgot jelöl, például egy elpárolgó illatot vagy egy észrevétlenül eltűnő érzést. Arról szól, hogy megragadjuk a szépséget, és megbecsüljük a múlás előtti pillanatot anélkül, hogy hagynánk elvonni a figyelmünket a mindennapi élet frenetikus tempójától.

Az áttetszőség, a hajlékonyság és a finom hullámzó mozgás az Illan függesztett lámpa fő jellemzője. Az egyszerű koncentrikus vágási motívum a fát háromdimenziós szoborrá alakítja, amely a levegő legkisebb mozgására is reagál, míg a fény meleg színe relaxáló hatást eredményez a fa felületén, amint visszatükröződik.

Miután felfüggesztettük a lámpát, a mennyezetről leereszkedve az Illan a gravitációs erőnek köszönhetően felveszi végleges formáját, egy levegőben lebegő jellegzetes kürtszerű alakzatot, ami olyan hatást kelt, mintha lebegne.

 

Illan - magyar tervezés - függesztett lámpa

HOPE – a reményt keltő

Ez a termék egy hihetetlenül könnyű, és könnyen szétszerelhető darab, ami újrateremti a hagyományos csillárok varázsát kifinomult modern technológiákkal és kortárs anyagokkal.

A vékony, polikarbonátos Fresnel (prizmatikus) lencsék megsokszorozzák a fényt, kellemes, csillogó és ünnepi légkört teremtve, reményt keltve, hogy valami nagyszerű még jönni fog!

 

HOPE

SOLEIL NOIR

Egy egyedi stílus, ami nagyszerű egyszerűségével hódít. A közepén lévő, fekete folt olyan, mintha egy feketelyuk lenne, ami könnyedén beszippanthat. A körülötte lévő terület fénybe borulása csak még jobban kihangsúlyozza ezt a hatását, ami hipnotikusan hathat az emberre, ha hosszan elmereng rajta. Ezek után nem jelent nagy meglepetést nevének eredeti jelentése: fekete nap.

Mivel a lámpának nincsen egy olyan pontja, ami összegyűjtve, élesen kibocsátaná a fényt, hanem a teljes felületével világít, ezért hangulatos és kevésbé irritáló hatás érhető el általa, akár étkezésekhez az ebédlőbe vagy kávézókba, éttermekbe.

 

SOLEIL NOIR

MOOOI gyártó lámpái:

RAIMOND

Szeretne ünnepélyes hangulatot teremteni?

Moooi Raimond függesztett lámpáival olyan érzést kelthet, mintha minden nap ünnep lenne! A különböző méretű gömblámpák csillogó fényekkel árasztják el a teret, ami egyszerre meghitt és hangulatos.

A Raimond függesztett lámpánál 2 rétegű rozsdamentes rácsszerkezet között vannak elhelyezve a led égők, és az acélcsíkokon megcsillan az égők fénye, ezzel még nagyobb fényt biztosítva, ahogy a lámpatest csillog-villog.

RAIMOND

RANDOM LIGHT

Moooi Random light függesztett lámpa szépsége és egyedisége egyszerűségében, könnyedségében jelenik meg. Köszönhetően készítési módjának, minden Random Light függesztett lámpa egyedi és megismételhetetlen.

Ennek eredménye a névválasztás is: Random=véletlenszerű. A Random light lámpa soha nem teljesen kerek, mégis mindig áttetsző és ízléses. A gömbje véletlenszerűen eloszlatott gyantából készült, így éri el ezt a meglepő vizuális hatást!

Ideális hatékony fény szórására, és tökéletesen illik a nappaliba, az étkezőbe vagy a hálószobába is. A fény áthalad a gyanta árnyékán, így eredeti és grafikus árnyékot vet a falra. Ezen felül a fényerősség állítható, így kiválaszthatjuk a hangulatnak leginkább megfelelő fényerőt.

Random light - lakberendezés, világítás - desidea.hu

Nieto gyártó lámpája:

FARMOSA

Nem elég, hogy rendkívüli, gyönyörű, egyedi, dizájnos, letisztult, természetes, megnyugtató, de ráadásul magyar!

Minimalista, mégis formabontó, ahogy a Farmosa lámpa a valódi természet frissességét, üdeségét hozza el otthonoába. Mennyezetre függeszthető indusztriális, mégis természetes érzetű, letisztult design lámpa, fémnyomott alumínium félgömb búrába öltöztetve.

A lámpatest belső felülete tartósított zuzmóval van kibélelve, mely kellemes, természetközeli érzést kölcsönöz a lakásba. A lámpatest színét színskálánkból lehet kiválasztani, többféle felületi struktúrával.

Farmosa design beléri világítás, függesztett világítás, lakberendezés - desidea.hu

Nemo gyártó lámpája:

CROWN MINOR

A Crown lámpa szerkezete öntött alumíniumból készült moduláris felépítésű, homokfúvott üveg diffúzorokkal.  A lámpatest alumínium szerkezete lehet: kézzel csiszolt fényes, aranyozott, matt fehérre festett, matt fekete, arany vagy fekete bevonattal.

A kis lámpabúrák design-ja is kétféle lehet: sima és barázdált felületű, amik cserélgethetőek is akár, mivel nincsenek fixen rögzítve a lámpatesthez.

A Crown Plana Minor függesztett lámpa átlátszó kábellel van felszerelve. A lámpatesten 3 sorban helyezkednek el az égők, 3-6-3 égő soronként.

 

CROWN MINOR - egyedi világítás, stílus, design - desidea.hu

További stílusos lámpákért gyere el bemutatótermünkbe, ahol nem csak a formáját, de a színét és anyagát is kiválaszthatod, és közelről megnézheted termékeinket, akár működés közben is!