Random Light függesztett lámpa

Gyártó: MOOOI
PDF letöltés

Moooi Random light függesztett lámpa szépsége és egyedisége egyszerűségében, könnyedségében jelenik meg. Köszönhetően készítési módjának, minden Random Light függesztett lámpa egyedi és megismételhetetlen:-). Ennek köszöhető a névválasztás is: Random=véltetlenszerű. A Random light lámpa soha nem teljesen kerek, mégis mindig áttetsző és ízléses. A Random Light függesztett lámpának a gömbje véletlenszerűen eloszlatott gyantából készült, így éri el ezt a meglepő vizuális hatást!

Ideális hatékony fény szórására, tökéletesen illik a nappaliba, az étkezőbe vagy a hálószobába is. A fény áthalad a gyanta árnyékán, így eredeti és grafikus árnyékot vet a falra. Ezen felül a fényerősség állítható, így kiválaszthatjuk a hangulatnak leginkább megfelelő fényerőt.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!