Bútorok kedvezményesen a Desiadea-nél!

design bútorok, kedvezménnyel - desidea.hu

A Black Friday hozzánk is eljön egy hétvégére, november 25-27-ig, amikor egyes termékeinket kedvezményesen beszerezheted!

Cikkünkben bemutatjuk, mely termékekre lesz biztosan kedvezmény, amit bemutató termünkben meg is tekinthet és kipróbálhat személyesen is!

Luceplan gyártó termékei

MESH – FÜGGESZTETT LÁMPA

Az argentin tervező, Francisco Gomez Paz által tervezett innovatív Mesh lámpa az avantgárd dizájn és a kiemelkedő technológiai, esztétikai és formális innovációnak köszönhetően elnyerte a rangos Red Dot “Best of the Best” 2016-os díját. Ez nem meglepő egy ilyen teljesen egyedi terméknél!

Nagyszerű színházi hatású lámpa, amelynek szinte átlátszó a rugalmas kábelekből álló szerkezete, amelyek metszéspontjában helyezkednek el a LED-es források, elrejtik a design összetettségét, dematerializálják, hogy helyet biztosítsanak csak a fénynek, az igazi főhősnek. A különleges szerkezet lehetővé teszi, hogy nagyon finoman is hangolhassuk a fényt, lehetőség van a fény erejének szabályozására és a lámpa egyes részeinek bekapcsolására.

Ez a darab pompásan mutat a nappaliban, hálóban vagy étkezőben is, elegáns megjelenésével nem okoz csalódást az arra tévedőnek!

Mesh, függesztett lámpa, kedvezménnyel - desidea.hu

ILLAN – FÜGGESZTETT LÁMPA

A Luceplan 2019-es újdonságát, az Illan függesztett lámpát  magyar tervező, Horváth Zsuzsanna neve fémjelzi.

A lámpa nagyon könnyű, rendkívül vékony, rugalmas rétegelt lemezből, lézerrel vágva készül, sűrűn rendezve, egyenlő távolságra. Miután felfüggesztettük a lámpát a mennyezetre, az Illan a gravitációs erőnek köszönhetően felveszi végleges formáját, egy levegőben lebegő jellegzetes kürtszerű alakzatot, olyan, mintha lebegne!

A termék 3 méretben is kapható (60, 80, 100 cm átmérővel), aminek esetében a fény intenzitása változtatható.

Szemet gyönyörködtető látvány nyújt a felakasztását követően, nem lehet betelni vele! Uralja a helyiséget, ezért nem lehet elmenni mellette szó nélkül!

ILLAN - FÜGGESZTETT LÁMPA - desidea.hu

HOPE – FÜGGESZTETT LÁMPA

A Hope újrateremti a hagyományos csillárok varázsát, kifinomult modern technológiákkal és kortárs anyagokkal. Hihetetlenül könnyű és könnyen szétszerelhető. A vékony, polikarbonátos Fresnel (prizmatikus) lencséknek köszönhetően, amik megsokszorozzák a fényt, ez a lámpa kellemes, csillogó és ünnepi légkört teremt a szobában.

Éppen ezen tulajdonsága miatt áruházak, tárgyalótermek, nagyobb belmagasságú hotelek, szállodák vagy egyéb központok kifejezetten kedvelik ezt a terméket.

HOPE - FÜGGESZTETT LÁMPA - desidea.hu

Cattelan Italia gyártó termékei

SKORPIO KERAMIK – ÉTKEZŐASZTAL

A Skorpio étkezőasztal kollekciót Andrea Lucatello tervezte a Cattelan Italia számára 2014-ben. A Skorpio étkezőasztal sikere azóta is töretlen.

A Skorpio modell a design étkezőasztal új koncepcióját indította el, és a modern nappali/étkező ikonjává vált. Ez az étkezőasztal folyamatosan fejlődik, a széles dizájnasztal-kínálat immár 2022-re 8 változatra bővült.

A Skorpio étkezőasztal egy kiegyensúlyozott geometria, amely varázslatos origamiból és fényvisszaverődésekből áll. Több méretben választható, egyes méretek kérhetők szögletes vagy lekerekített sarkokkal.

CatSKORPIO KERAMIK - ÉTKEZŐASZTAL

Airport – Polc

Ennek a polcrendszernek az előnye, hogy bárhova helyezhető. Nem rendelkezik tömör támlával, csak fém támaszokból és a rá helyezett polcok változatos elrendezéséből áll.

Akár válaszfalnak is használható, ha nem baj, hogy nem fog sokat takarni. Dolgozószobákban, hálószobákban, nappaliban vagy akár konyhában is megállja a helyét, egyszerű kialakításának köszönhetően szinte bárhova helyezhető.

AIRPORT – POLC - desidea.hu

Aston – komód, kanapé, TV szekrény

Az Aston termékekből egy komplett nappali szett összeválogatható!

Komódja elegáns, harmonikus kialakítása a különböző színekkel megnyugtató hatású, és különleges stílusának köszönhetően szemet gyönyörködtető darab.

ASTON – KOMÓD, KANAPÉ, TV SZEKRÉNY - desidea.hu

A TV szekrény a komód mintájára készült, annak a hosszabb, TV állvány változata, így tökéletesen kiegészítik egymást.

ASTON – TV SZEKRÉNY_laposabb-desidea.hu

Leolux gyártó termékei

BELLICE – DESIGN KANAPÉ

A Bellice modern moduláris kanapé tökéletes mindenkinek, rendelkezésre álló helytől, igényektől függetlenül.

A Bellice jelentése: SZÉP és OKOS. Egy igazi szépség, mely sugározza magából a luxus érzését, és minden esetben hívogató. A Bellice egyesíti a jó-ízlést, a kellemes légkört és az életstílust, a széleskörű választási lehetőségeknek, és az időtálló kivitelezésnek köszönhetően. Mindez jól látható a kézzel csomózott díszítőöltéseknél és a lazán kárpitozott párnáknál, és jól érezhető a kényelménél.

A kétüléses kanapét kiegészíthetjük egy “chaise long”-gal, így a lábunkat feltéve is pihenhetünk, és hogy teljes legyen a kényelem, 2 féle chaise-long is a rendelkezésünkre áll.

Ha nagyobb kanapéra vágyunk, akkor két kétszemélyes kanapéból egy négyszemélyeset varázsolhatunk. Amennyiben pedig olyan a nappalink elrendezése, hogy egy sarokkanapéra lenne szükség, ennél az elemes kanapénál azt is megvalósíthatjuk. A kényelem teljessé tételéhez pedig választhatunk 3 féle lábtartót és 3 különböző szélességű fejtámlát is. Sőt, mi több, a kartámla szélességét és magasságát is megválaszthatjuk.

Leolux - BELLICE – DESIGN KANAPÉ - desidea.hu

PONTON NEXT – MODULÁRIS KANAPÉ

A Leolux Red Dot díjas modern Ponton Next kanapéjával minden lehetséges egyszerre, olvasás, pihenés, beszélgetés, TV-zés. A gázrugókkal könnyedén átfordítható háttámlák segítségével úgy alakíthatjuk a kanapé beosztását, ahogy csak kedvünk tartja. Lenyomjuk, felemelkedik, átfordítjuk, pont ennyiből áll.

A kényelem és funkcionalitás, amit már szinte alapként elvárunk a Leoluxtól, természetesen gyönyörű design-nal társul, alacsony megjelenésének köszönhetően fiatalos, kubista elemeinek köszönhetően pedig igazi minimalista stílust képvisel. Egy igazi modern design kanapé.

Leolux - PONTON NEXT - MODULÁRIS KANAPÉ - desidea.hu

Bonaldo gyártó termékei

BIG TABLE – KINYITHATÓ ÉTKEZŐASZTAL

Egyszerűen meghosszabbítható egy eredetileg 2 méteres BIG Table 2,5 méterre vagy akár 3 méterre, attól függően hány vendég jön. Gyönyörűsége, egyedi designja a praktikummal együtt ellenállhatatlanná teszi.

A Big Table bővíthető étkezőasztal esetében a láb dőlésszöge dinamizmust sugall, az asztal linearitása nagyobb vizuális stabilitást eredményez. Lábai lézer-vágott acélból készülnek, a bemutatótermi étkezőasztal lábszerkezete fekete, asztallapja pedig füstölt tölgy.

Bonaldo, -BIG TABLE - KINYITHATÓ ÉTKEZŐASZTAL - desidea.hu

CUFF – DESIGN FRANCIAÁGY

Ha már franciaágy, akkor a kényelem mellett fontos a stílusos megjelenés is, hogy a hálószobát komfortossá tegye, ahol szívesen tölti az idejét.

A fejtámlának dőlve kényelmesen elvégezheti esti rutinját, olvashat, a filmnézés is komfortosabb, mint egy kemény háttámlának dőlve.

CUFF – kényelmes DESIGN FRANCIAÁGY - desidea.hu

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket: