Anton modern karosszék

Gyártó: Leolux
  • Anyag: fém lábszerkezet, szövet, bőr, műbőr kárpit
  • Szín: Anyagminta alapján választható
  • Kategória: Fotelok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948

A Leolux a már több, mint 80 éves tervezési története során évről évre egyedülálló termékeket, kollekciókat hozott létre. A Leolux alapítójáról elnevezett Anton fotel is erre a jeles örökségre épül. A design a múltra és azokra a kézzel készített minőségi termékekre utal, amelyekkel a Leolux nemzetközi szinten elismert nevet szerzett magának.

Az Anton fotel jellemzői:

Az Anton karosszék a hozzá tartozó lábzsámollyal/lábtartóval együtt kapható.
Kárpitozási lehetőségek: a karosszék belső és külső részéhez különböző opciók állnak rendelkezésre. Anton szövet vagy bőr kivitelben is rendelhető, amelyiket Ön jobban szereti.
A váz lakkozással vagy porszórással (epoxi) is kérhető.

Az Anton egy Luxus olvasófotel.

Az ülőfelület a lekerekített és az egyenes formákat ötvözi, és krómozott vázon nyugszik. Ezáltal egy luxus olvasófotel jön létre, erős karfákkal. Az elemek kortárs elrendezése játékos szín- és szövetkombinációkat tesz lehetővé.

Klasszikus formák újra értlmezése.

Az Anton egy „új régi” termék, ahogyan Kate és Joel Booy, a Studio Truly Truly tervezői fogalmaznak. Az 1960-as 602-es modell klasszikus formáit a mai korszellemnek megfelelően újra feltalálták.

A Leolux ötvenes és hatvanas évekbeli vállalkozói szelleme és innovatív formatervezése előtt tisztelegve az Anton nevet Ton Sandersről, a vállalat egyik alapítójáról kapta.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!